Завдяки співпраці з Проєктом PROSTO “Підтримка доступності послуг в Україні» міська рада отримала комп’ютерну техніку для покращення надання адмінастративних послуг .

Нещодавно представники проекту PROSTO в Україні та міський голова Віталій Колісніченко підписали меморандум про співпрацю щодо посилення інституційної спроможності інститут старост та покращення якості доступності публічних послуг Гребінківської територіальної громади Полтавської області. Посадовою особою, яка забезпечуватиме координації партнерської співпраці громади та проекту визначена секретар Гребінківської міської ради Людмила Цапенко.
Окрім допомоги у вигляді комп’ютерної техніки, Проєкт може надавати консультаційну допомогу: провести аналіз документів, що регламентують роботу старост, підготувати рекомендації щодо покращення функціонування старостинських округів, провести навчальні заходи для старост та зацікавлених посадових осіб органів місцевого самоврядування та інше.


І ось, 22 лютого, під час проведення 40 -ї сесії міської ради, комплект комп’ютерної техніки для покращення надання адмінпослуг населенню передано старості Кулажинсько – Наталівського старостинсього округу Людмилі Безуглій.
На разі, проєктом було надано комп’ютер, ноутбук, джерело безперебійного живлення, багатофункціональний офісний пристрій, мобільна валіза для надання послуг.



Шведсько-український проєкт «PROSTO: Підтримка доступності послуг в Україні» працює на місцевому та національному рівнях, щоб покращити надання послуг населенню. Проєкт фінансується Урядом Швеції через Шведське агентство міжнародної співпраці та розвитку Sida та реалізується компанією Salar International.
Особливу увагу PROSTO приділяє підтримці громад у створенні та модернізації ЦНАПів, покращенню наданню послуг сільському населенню, налагодженню діалогу.