Триває передплата газети «Гребінчин край» на ІІ півріччя

Настав час продовжити передплату на нашу газети «Гребінчин край» на ІІ півріччя. У цьому році наша газета відзначає визначний ювілей – 90 років з дня виходу першого номера газети. Увесь час газета була надійним другом багатьох родин. Зараз ми всі живемо у непрості часи. Нелегко і редакції газети, але ми тримаємося, намагаємося долати труднощі, і сподіваємося тільки на краще!


Передплатіть газету «Гребінчин край» до кінця року для себе і своїх рідних. З другого півріччя газета буде виходити на 8 сторінках. Для нас це значне досягнення, крок вперед. Ми зможемо розміщувати більше корисної і цікавої інформації. Поступово газета трансформується, розміщуємо більше інформації, яка не прив’язана до часу. Адже через реформу пошти тепер важко досягти того, щоб газета вчасно приходила у ваші домівки. Особливо непросто передплатникам у селах. Пересувні поштові відділення приїздять за графіком, який зручний лише пошті. Але це така система проти якої не поборешся! Тож будемо перелаштовуватися і змінювати формат. Тепер у газеті буде багато заспокійливого контетну – гороскоп, кросворд, рецепти приготування смачних страв та корисні поради. Спробуємо більше розміщувати творчих доробок наших земляків – віршів, розповідей. Творчим людям так потрібна наша увага і підтримка!


А ще чекаємо ваших розповідей про цікаві події у вашому житті. Можливо хтось хоче поділитися спогадами чи своїми роздумами. Можливо ви маєте якусь проблему і не знаєте як її вирішити – звертайтеся, спробуємо знайти вихід разом!
Пишіть нам на електронку: gazeta_grebn@ukr.net і просто листи у конверті: 37400, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, 1.,
Звертайтеся до нас в редакцію, ми допоможемо передплатити нашу газету!