Укрпошта з 5 вересня відкрила передплату газет і журналів на 2023 рік


З 5 вересня Укрпошта розпочала передплату друкованих видань на перше півріччя 2023 року за електронною версією каталогу, а з 12 вересня за друкованими каталогами.Це вже друга передплатна кампанія, яка проводиться під час воєнного стану в країні. Працюючи в складних умовах Укрпошта не припиняє свою роботу, роблячи все для того, щоб клієнти могли передплатити та отримувати у подальшому необхідні періодичні видання.Передплатити вітчизняні видання можна:

– газети і журнали загальнодержавної сфери розповсюдження до 16 грудня 2022 року;
– місцеві видання (обласні, міські, районні) до 25 грудня 2022 року.


Запрошуємо передплатників до участі в акції «Я люблю передплату», яка триватиме до 25 грудня 2022 р. Передплативши улюблені видання, ви можете виграти побутову техніку.конвектор електричний, мультиварку, електрочайник, праску чи Powerbank. Розіграш буде проведений серед клієнтів, які оформлять передплату видань на суму від 100 грн на термін не менше ніж 6 місяців.
А учасник, який передплатить максимальну кількість видань з найбільшою сумою вартості отримає супер подарунок – плазмовий телевізор.
Для участі у розіграші супер подарунку необхідно:

• Передплатити від п’яти та більше видань вартістю від 100 грн кожне, терміном на 6 місяців,
• надіслати на електронну пошту katalog-periodiki@ukrposhta.uaфото або скановану копію бланка ф. СП-1 та квитанцію (розрахунковий чек),
• зазначити контактний номер телефону.
З більш детальними умовами участі в акції можна ознайомитися на сайті АТ «Укрпошта» у розділі «Акції» або у поштових відділеннях.
Укрпошта закликає всіх небайдужих долучитися до проекту «Відкрий дитині світ читання» та оформити благодійну передплату для дітей-сиріт.
Оформити передплату можна в усіх відділеннях Укрпошти, у листоноші чи скористатися сервісом «Онлайн передплата» на сайті Укрпошти https://peredplata.ukrposhta.ua.
Зробіть подарунок своїм рідним та близьким, передплативши цікаві та кориснівидання.

Полтавська дирекція АТ «Укрпошта