У парку Слави висадили майже 100 дерев

Працівники міської ради та комунальних установ і закладів висадили майже 100 саджанців липи та бересту у парку Слави. Це не тільки зробить міський парк ще кращим місцем для відпочинку, а й допоможе покращити екологію громади та зробити довкілля чистішим.
Нагадуємо, що у Гребінківській громаді триває місячник чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою.


Керівникам підприємств, організацій та установ, власникам об’єктів торгівлі та сфери послуг незалежно від форм власності, жителям міста та сіл громади слід провести прибирання та впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій, вулиць, тротуарів, газонів, парків, дворів від бруду і сміття, облаштувати клумби, висадити дерева. Привести до належного вигляду фасади будівель, тимчасові будівлі та споруди, паркани. Провести підрізання дерев, облаштувати належні підходи до будівель, виконати інші роботи з благоустрою.
Просимо жителів багатоповерхівок провести організоване прибирання прилеглих територій та обрізання дерев. Проводити складання гілок, листя та іншого сміття в місцях де будуть встановлені спеціальні таблички з відповідними написами комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» з 22 березня по 03 травня 2024 року.
Не будьте байдужими, долучайтеся до весняного благоустрою.