Подяка жінкам-активісткам

З нагоди Міжнародного дня захисту прав жінок, яке ми відзначаємо 8 березня у Гребінківському міському краєзнавчому музеї відбулась зустріч жінок, активісток громадського життя.

Кожна з них має трудовий стаж більше 40 років, багато відзнак за сумлінну працю. На зустрічі були присутні: Валентина Рябокінь, Галина Куцевол, Людмила Безкоровайна, Зіна Безкоровайна, Ніна Трохимець, Галина Мерзенюк, Олена Пастернак, Надія Байдик, Марія Світлична, Наталія і Неля Бондаренко, Ольга Снісар.
Але не зважаючи на свій поважний вік вони беруть активну участь у громадському житті нашої громади.
Серед них – Катерина Сотніченко. Більше 40 років вона працювала на відповідальних роботах в державних установах, завжди була активна у громад-ському житті, не-одноразово оби-ралася депутатом міської ради. На вулиці Сковороди, де вона проживає, Катерина Васи-лівна є організа-тором всіх добрих справ.
Улюбленою справою Катерини Василівни є вишивання. Свої чудові твори вона дарує друзям, зна-йомим. Катерина Василівна чудова господиня, з ран-ньої весни і до піз-ньої осені її клумба буяє різнобарв’ям квітів. А ще вона є волонтером.


Разом із своїми сусідками допомагають людям, які перебувають в складних життєвих умовах.
Катерина Василівна є членом президії Ради ветеранів, членом Ради Музею.
Кожної миті ця добра жінка приходить на допомогу кожному, хто її потребує.
Секретар Гребінківської міської ради, Людмила Василівна Цапенко подякувала жінкам-активісткам за їх активну участь у житті громади. Від імені голови Гребінківської міської ради вона вручила подяку Катерині Василівні.
А вихованці класу образотворчого мистецтва, вчитель Олена Продан, Гребінківської дитячої школи мистецтв презентували чудову весняну виставку своїх художніх робіт.