Естетичний вигляд населених пунктів Гребінківської громади – то щоденна праця комунальників

17 березня відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Напередодні свята КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» відвідав міський голова В.І.Колісніченко. Віталій Іванович подякував комунальникам за ефективну роботу з поліпшення екологічного та санітарного стану, естетичного вигляду населених пунктів Гребінківської міської територіальної громади та привітав з наступаючим професійним святом. Кращі працівники комунгоспу з нагоди свята отримали Почесні грамоти та квіти. Серед нагороджених: муляр Василь Михайлович Юрченко, механік Олександр Степанович Гудзь, водій автовишки Микола Іванович Мінченко, тракторист ескаватора Володимир Миколайович Мірошник, двірник Наталія Олександрівна Дяченко, слюсар-сантехнік Валентин Олексійович Копилов, тракторист навантажувача Олексій Васильович Олефіренко, тракторист Іван Іванович Богославець, сантехнік Микола Олександрович Первішко, електрозварювальник Валентин В’ячеславович Кіріченко.

У Гребінківській громаді діють та фінансуються Програма сприяння діяльності та розвитку жилого-комунального господарства, Програма покращення благоустрою, Програма зовнішнього освітлення, Програма охорони навколишнього природного середовища. В межах заходів Програм проводиться оплата праці за виконання робіт з благоустрою, закуповуються запчастини, паливно-мастильні матеріали, дорожні знаки, ручні моторизовані інструменти, облаштовуються контейнерні майданчики. Згідно Програми охорони навколишнього природного середовища Гребінківської міської територіальної громади працівники комунгоспу проводять заходи по ліквідації, видаленню аварійних дерев та сухостою, кронуванню дерев, утриманню газонів та узбіччя центральних доріг, парків та скверів на території громади.

Такі роботи проводяться і взимку, і навесні. Щодня працівників комунгоспу ми зустрічаємо на вулицях нашого міста. Чистота і краса в населених пунктах нашої громади – це щоденна робота людей, які дбають про благоустрій територій.
Директор КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» Олексій Миколайович Бунько розповідає: « До Дня працівників житлово-комунального господарства було закуплено спецодяг для всіх працівників».


Жителі нашої громади повинні шанувати та цінувати працю комунальників, не смітити, проводити благоустрій прилеглих до будинку чи закладу територій, утримувати в чистоті парки та сквери. Ми вітаємо всіх працівників Комбінату комунальних підприємств зі святом та дякуємо за сумлінну працю. Адже естетичний вигляд населених пунктів Гребінківської громади – то щоденна робота комунальників.