У міській лікарні триває облаштування Приймального відділення

У КНП “Гребінківська міська лікарня” тривають роботи з облаштування нового Приймального відділення.

 

 

Приймальне відділення призначене для реєстрації, медогляду, постановки або уточнення діагнозу, санобробки хворих та, в разі необхідності, – надання екстреної медичної допомоги. Через те, що сучасні вимоги до Приймального відділення значно зросли, виникла потреба зробити масштабну реорганізацію.Необхідно, щоб в одному місці у лікарні були зосереджені різні медичні послуги, для того, щоб при надходженні хворого можна було швидко і оперативно визначити стан хворого, провести огляд лікарем, зробити необхідні дослідження, і вже тоді, згідно маршруту хворого, скерувати в те чи інше відділення. Планується обладнати хірургічний та гінекологічний кабінети, ближчим часом розпочнеться реконструкція і переобладнання приміщення для встановлення сучасного рентген апарата у приймальному відділенні, є багато специфічних вимог для встановлення та подальшої діяльності такого обладнання.
Міська рада і безпосередньо міський голова Віталій Колісніченко усіляко підтримують такі зміни у міській лікарні. Адже цей заклад охорони здоров’я дуже важливий. Як розповів нам директор КНП “Гребінківськ міська лікарня” Віктор Кривошея, зараз лікарня, а особливо стаціонарні відділення, працюють із перевантаженням. У зв’язку з тим, що у нашій лікарні поліпшують своє здоров’я і воїни після поранень, і вимушені переселенці звертаються до медиків за допомогою, і отримують її. На середину вересня у стаціонарних відділеннях лікарні були проліковані майже три тисячі хворих, по поліклініці зафіксовано 52 тисячі відвідувань. Значно зросла кількість профілактичних оглядів, це пов’язано, насамперед, із проведенням мобілізації.
Зараз у колективі лікарні працюють і досвідчені лікарі з великим досвідом роботи, так і молоді медики, які лише починають свій шлях у медицині, але їхні знання і підходи до лікування нові і ефективні. Лікарі розпочали підготовку до роботи із проведення операцій за допомогою лапароскопічної стійки. У найближчому майбутньому таке обладнання з’явиться і у нашій лікарні. Це дасть змогу проводити різноманітні малоінвазивні, малотравматичні операції. А лікарні зможе заключити в майбутньому пакет хірургічних послуг із Національною службою здоров’я.
— Не зважаючи на непростий час, в який зараз доводиться жити і працювати, лікарня поступово оновлюється, – розповідає нам директор КНП “Гребінківська міська лікарня” Віктор Кривошея, — завдяки підтримці міської ради, депутатського корпусу, і особисто міського голови Віталія Колісніченка виділяються кошти на проведення ремонтних робіт у приміщеннях лікарні. Також вдається оновлювати обладнання та поновлювати матеріальну базу. Так, завдяки виділеним коштам з бюджету громади, міська лікарня на 70 % забезпечена новими сучасними ліжками.
Ці ліжка та тумбочки встановлені і в хірургічно- гінекологічному, і в терапевтично – неврологічному відділеннях. Принагідно висловлюю подяку міському голові Віталію Колісніченку, його заступникам за плідну співпрацю та постійну підтримку нашого медичного закладу.