Назавжди 24… Під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Олександр Росляков

11 серпня, відданий військовій присязі на вірність українському народу, під час виконання бойового завдання в Сумській області загинув наш земляк

Росляков Олександр Олександрович.
Олександру навіки 24…


Народився Олександр Росляков 20 квітня 2000 року в м.Гребінка. У 2006 році пішов до 1-го класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4. У цій же школі здобув неповну середню освіту, закінчивши 9 класів у 2015 році. У навчанні віддавав перевагу спорту, відвідував спортивні секції. Виховувався мамою, був спокійним, товариським хлопцем. Він жив, планував та так багато не встиг. З часом скромний юнак став справжнім патріотом, ставши на захист України під час повномасштабного вторгнення.
Молодший сержант Олександр Росляков загинув при виконанні бойового завдання.
Низько схиляємо голови у молитві та розділяємо горе родини. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким.
Рідні, друзі, земляки прийшли попрощатися та провести Олександра у останню життєву дорогу. Траурний мітинг провів міський голова Віталій Колісніченко. Зі словами щирих співчуттів до рідних загиблого звернулися: міський голова Віталій Колісніченко, директор Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Лариса Кохно, представник 5-го відділу Лубенського районного ТЦК та СП Сергій Куліков. Усі разом присутні помолилися за упокій душі молодого воїна, нашого земляка Олександра Рослякова.
Світлий спомин про нашого земляка, захисника України Олександра Рослякова назавжди залишиться в серцях жителів громади та навіки увійде в історію нашого краю. Нехай душа спочилого воїна знайде вічний спокій у Царстві Божому. Вічна пам’ять Герою!