Десять інтерактивних дошок – для школярів 5-6 класів Гребінківської громади!


Сучасна школа потребує організації навчального та виховного процесу з використанням сучасних технічних засобів навчання і сучасних інформаційних технологій. Літні канікули – час для підготовки нового навчального року. Тож освітяни використовують цей час, щоб забезпечити школи сучасними технічними засобами.


Начальник відділу освіти Гребінківської міської ради Ольга Кудрик каже : «Завдяки співфінансуванню з обласним бюджетом ми вже придбали комплекти мультифункціонального обладнання, ноутбуки та проектори для 5-6 класів нової української школи Гребінківської громади. Цього тижня до нас надійшло десять інтерактивних дошок серії S».
Інтерактивна дошка це – ефективна і динамічна подача навчального матеріалу, істотне підвищення мотивації учнів, активізація пізнавальної діяльності учнів і комунікативних навичок, економія навчального часу, одночасне використання самих різних матеріалів. Інтерактивні дошки в школах використовуються для викладання самих різних предметів. Ольга Петрівна розповідає, що десять шкіл Гребінківської громади вже отримали cучасне мультимедійне інтерактивне обладнання. Це Опорний заклад «Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4», Гребінківська гімназія, Слободо-Петрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Майорщинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Березівська ЗОШ І-ІІ ступенів, Короваївська гімназія, Овсюківська гімназія, Тарасівська та Почаївська гімназії. Тепер потрібно дошки в школах підключити, налаштувати проектори, провести калібрування екрану, встановити спеціально призначене програмне забезпечення. Виконають ці роботи спеціалісти фірми, яка продає мультимедійне обладнання для навчальних закладів.
Електронна дошка, підключена до комп’ютера і проектора, з легкістю дозволить працювати в мультимедійному середовищі учням нової української школи Гребінківської громади.

 






.