Мешканці Слободо–Петрівки упорядкували місце для відпочинку власними силами

В літню спеку багато хто приходить на берег річки, щоб покупатися і відпочити. У Слободо – Петрівці теж є чудове місце для відпочинку. Купатися та засмагати сюди приходять не лише мешканці села, а й гребінківці полюбляють тут відпочивати.
Довгий час тут наводив порядок, облаштовував місця для відпочинку, встановлював ємність для сміття. Але, все одно, знаходилися якісь невиховані люди і смітили. Замість того, щоб підтримувати чистоту і допомагати – руйнували.
Цього року молоді люди – мешканці села самі організувалися і упорядкували територію для відпочинку на березі Гнилої Оржиці. Знайшлися і інструменти, і пальне. А головне – було велике бажання зробити хорошу справу не лише для себе, а й для багатьох любителів відпочинку на природі. Справа за малим – підтримувати чистоту, не ламати, не смітити, щоб тут завжди було приємно перепочити і оздоровитися.
«Живемо, ніби в паралельних світах: одні намагаються зробити краще для всіх – власними силами упорядковують місце для відпочинку, а інші – на шкоду людям розсипали скло по всій дорозі від школи і до переїзду. Якось так…»- підвела своєрідний підсумок староста Слободо – Петрівського старостату Світлана Єфременко.