До останнього подиху Герой був вірний присязі та Українському народу

Гребінківщина знову в скорботі…
Сьогодні з великою шаною та скорботою у останню путь ми провели жителя Короваїв, Героя – захисника Олега Рубана.

 


2 березня, звільняючи українську землю від клятих окупантів у районі населеного пункту Ямпіль Донецької області, загинув наш земляк, житель села Короваї, молодший сержант Рубан Олег Олексійович, який проходив службу у 112 окремій бригаді ТрО. Без коханого чоловіка залишилася молода дружина, без батька – однорічний син.


Народився і виріс Олег Рубан у Сумській області, там закінчив школу, здобув освіту. Був призваний до лав Збройних Сил, обороняв східні рубежі держави під час проведення АТО. Після повернення, працював, створив сім’ю і оселився разом з молодою дружиною у Короваях. Але життя змінилося в одну мить. Розпочалося повномасштабне вторгнення і Олег, разом з тисячами сміливих, мужніх воїнів, стали на захист рідної землі. Спершу, разом з побратимами, звільняв від загарбників Київщину. А потім його бойовий підрозділ був переведений на Донеччину. Там і наздогнала Героя ворожа куля…

 


Навіки 25 років.
Так рано обірвалося молоде життя… Скільки доброго та світлого могло бути в нього попереду.
Слова щирого співчуття висловлюємо родині Героя. Сумуємо, розділяємо біль та горе разом з вами.

…Біля двору, де жив захисник, зібралися рідні, друзі, односельці, знайомі і просто жителі нашої громади аби віддати данину пам’яті та шани Герою, котрий заплатив своїм молодим життям за майбутнє без війни, за незалежну Україну. Прощальний мітинг провів провів міський голова Віталій Колісніченко. Усі присутні помолилися за упокій душі Героя, молодого захисника Олега Рубана.
Вічний спокій і вічна пам’ять Герою…