Звіт голови ветеранської організації на сесії міської ради

Відбулася 39 сесія Гребінківської міської ради VІІІ-го скликання в залі засідань міської ради. Розпочав засідання сесії міський голова В.І.Колісніченко. Віталій Іванович повідомив депутатів про важливу подію в житті Гребінківської громади – вдалося придбати автомобіль пікап для мобільного зенітного підрозділу Полтавщини. Віталій Іванович подякував голові СФГ”Україна” Сергію Івановичу Іванюті, який власним прикладом доводить: допомога ЗСУ – пріорітет в роботі відповідального бізнесу громади.
На засіданні сесії міської ради депутати розглянули ряд важливих питань.
Вони затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до програм Гребінківської міської територіальної громади. Начальник відділу соціального захисту Гребінківської міської ради Т.Б.Науменко прозвітувала, що у січні 2024 року було надано матеріальні допомоги військовослужбовцям на суму 173 тис.грн., на вирішення соціально-побутових проблем – 134тис.грн. та 39 тис.грн. – на лікування жителів громади.
Депутати затвердили розпорядження міського голови щодо передачі матеріальних цінностей та прийняли транспортний засіб у власність Гребінківської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.
На сесії обговорили подальшу долю приміщення аптеки №58 “Полтавафарм”, яка припинила свою діяльність у приміщенні Гребінківської міської лікарні. Депутати проголосували за ініціативу щодо безоплатної передачі приміщення аптеки у власність Гребінківської міської територіальної громади.
Депутати затвердили передавальні акти балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів відділу освіти до закладів та установ освіти Гребінківської міської ради.
Своїм рішенням депутати внесли зміни до рішення 37 сесії Гребінківської міської ради VІІІ скликання від 29.11.2023 №2023 “Про перейменування вулиць, провулків, які розташовані на території Гребінківської міської територіальної громади (виправили технічні помилки).
Також на сесії затвердили план роботи Гребінківської міської ради на 2024 рік та
затвердили графік прийому громадян депутатами Гребінківської міської ради в 2024 році.
Депутати внесли зміни до рішення 5 сесії Гребінківської міської ради VIII скликання від 27.01.2021 № 138, до рішення 17 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 18 лютого 2019 року №565 та до Положення про Трудовий архів Гребінківської міської територіальної громади Полтавської області.
Депутатів повідомили про виконання вимог Закону України “Про адміністративну процедуру”.
Перед присутніми виступив В.М.Неруш зі звітом про діяльність відокремленого підрозділу організації ветеранів України Гребінківської міської територіальної громади у 2023 році. Валентин Михайлович докладно розповів про заходи, які проводила ветеранська організація у минулому році у громаді, про матеріальну допомогу ветеранам та їх родинам.
Як завжди, депутати розглянули багато земельних питань та затвердили документацію із землеустрою.
Проголосували про поновлення, заключення, внесення змін до договорів оренди, надання земельних ділянок в користування, припинення права користування, внесення змін до рішення сесій та про продаж земельних ділянок. Сесію провів голова Гребінківської міської ради В.І.Колісніченко.

Фото з архіву редакції.