Гребінківський територіальний центр забезпечує соціальним обслуговуванням вразливі категорії мешканців Гребінківської громади

У нашій громаді багато самотніх та одиноких людей, людей з інвалідністю, які потребують уваги та допомоги з боку інших. І на свята, і в будні вони чекають соціальних робітників відділення соціаль-ної допомоги вдома Гребінківського територіального центру. Жінки приходять на допомогу бабусям та дідусям, пенсіонерам та пенсіонеркам.

Вони приносять ліки та продукти, допомагають по господарству, здійснюють комунальні платежі. Та найбільше самотні люди чекають своїх соцпрацівниць, щоб поспілкуватися, почути новини. А часто, просто розповісти про свої справи, про свої біди і тривоги. Такими порадницями, що приходять на допомогу по місту, є соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома: Світлана Миколаївна Божко, Світлана Миколаївна Бондаренко, Інна Володимирівна Гузенко, Ірина Григорівна Донченко, Ольга Петрівна Дорошенко, Людмила Яківна Ворона, Лілія Анатоліївна Жила, Альона Михайлівна Жила, Валентина Григорівна Маліченко, Світлана Іванівна Назарова, Світлана Олександрівна Піскула, Наталія Володимирівна Сердюк, Ірина Борисівна Тютюнник, Валентина Павлівна Фарбак, Ірина Іванівна Якимук, Людмила Василівна Ященко (на фото).


В селах теж багато пенсіонерів, які потребують сторонньої допомоги. У кожному старостаті є свої соцпрацівники, які надають допомогу вдома. У Слободо-Петрівці і Польовому допомагає стареньким Валентина Петрівна Іванюта, в Оржиці і Загребеллі – Вікторія Миколаївна Гавриленко, в Березівці і Горбах – Віра Сергіївна Буц. Безугла Валентина Степанівна обслуговує людей у Кулажинцях, Ведмідська Людмила Миколаївна – у Тарасівці, Галина Петрівна Бондаренко – у Майорщині. У Сліпорід- Іванівці допомагає самотнім та одиноким Тетяна Валентинівна Бутенко, у Покровщині – Тетяна Вікторівна Гойденко, у Стукалівці – Валентина Іванівна Грушова, в Овсюках – Ніна Миколаївна Воробей, в Тополевому – Ольга Романівна Молоданович, в Світанку – Лариса Григорівна Завора. Піклується про стареньких в Олексіївці та Наталівці Сербиненко Наталія Іванівна, у Рудці – Ляхман Лариса Василівна, Сиротюк Галина Миколаївна та Легенька Ніна Іванівна – у с.Почаївка, Химченко Тетяна Іванівна – у Бесідівщині.
Сухомозька Ганна Михайлівна обслуговує пенсіонерів у селах Мар”янівка та Новодар, Старун Людмила Іванівна – в Олександрівці, Запорожець Світлана Іванівна – в Короваях та Лутайці, Фуркайло Інна Миколаївна – у Павлівщині, Ходаківська Тетяна Олексіївна – у Сербинівці,
Швець Світлана Миколаївна – у Корніївці, Шерстюк Тетяна Миколаївна – у Писарщині.
Весну і святковий настрій теж принесуть в оселі стареньких жінки, які щодня допомагають людям.

Директор Гребінківського територіального центру – Олександр ОБРУЧ.

 

Заступник директора Гребінківського територіального

центру – Ольга КОЛОТЮК.

 

Робота відділу кадрів, бухгалтерії, інспектора з охорони праці дуже важлива для нормального функціонування Гребінківського територіального центру. На фото: Яна СТРІЛЕЦЬ, Тамара ТКАЧЕНКО, Олександр БОНДАРЕНКО.

 

Відділення соціальної допомоги вдома ( на фото завідувач відділення – Надія МІРОШНИЧЕНКО, фахівець із соціальної допомоги вдома – Альона ШОВКОПЛЯС, соціальний працівник – Людмила МЕЛЕЦЬКА).

 

Чергова лекція зі слухачами “Університету третього віку” на чолі з завідувачем денного перебування – Оленою КАРАБУТ.

 

Робітник з комплексного обслуговування Анатолій ЖЕМЧУГОВ та соціальний робітник Дмитро ЗАТУЛА надають допомогу літнім одиноким у обпилюванні та обрізанні дерев.

 

Надання реабілітаційних послуг потребуючим громадянам Гребінківського міської територіальної громади ( на фото фахівці з фізичної реабілітації – Аліна СОЛОМЕННІКОВА, Аліна МЕЛЬНИК).

 

Надання соціальних послуг перукарем, взутьовиком, швачкою, сестрою-господинею (на фото переказ – Алла АРТАМОНОВА, взуттьовик – Юрій ЛУКАЩУК, швачка – Олена ЮРЧЕНКО, сестра – господиня Наталія ОПАНАСЕНКО)

 

Юридичні консультації надає юрисконсульт  Валентина ДУБОВИК.

 

Регулярно відбуваються заняття групи “Охорони здоров’я та фізичної реабілітації” для осіб з інвалідністю та громадян 60+ на чолі з інструктором з трудової адаптації Ольгою ЦИМБАЛ.

 

За психологічною підтримкою підопічні терцентру можуть звернутися до практичного психолога Сергія ЛИТВИНЕНКА.

 

Діє пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації для маломобільних громадян Гребінківського міської територіальної громади, в тому числі  ВПО, ветеранів війни, військовослужбовців та ін.