Випускники 11-А Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 передали кошти на допомогу ЗСУ

 

 

 

 

 


Цього року свято Першодзвоника з присмаком смутку, – жорстокі воєнні реалії не дають нашим дітям в повній мірі відчути радості шкільного життя.
Та все ж життя перемагає, першого вересня не зважаючи ні на що, розпочинається новий навчальний рік. У нашій громаді заклади освіти будуть працювати дистанційно, це рішення переважною більшістю підтримали батьки школярів.
У Опорному закладі Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулася урочиста лінійка з нагоди початку нового навчального року. Перший дзвоник пролунав для учнів 1-А, 1-Б та 11-А класів.

 

 

 

 

 

Для одинадцятикласників це свято сумне ще й тому, що незабаром їм доведеться прощатися зі школою, зі своїми шкільними друзями, вже прийшов зробити свій вирішальний життєвий вибір.
Класний керівник С. С.Головко, разом з іншими педагогами школи допоможуть пройти цей важливий відрізок шкільного шляху, аби добре підготуватися до випускних та вступних іспитів, щоб мрії кожного випускника про майбутню омріяну професії здійснилися.
Цього року першачків Опорного закладу до шкільних класів проводять досвідчені педагоги – Н.І.Єгорова та С.А. Даценко. Для них усіх це перше шкільне свято, вони разом зі своїми родинами ретельно готувалися, вдягли своє найкраще вбрання, багато дітлахів були у красивих вишиванках, з повітряними кульками та квітами.

 

 

 

 

 

 

 

Учні 11-А класу прийняли важливе рішення, відмовилися від звичних святкових атрибутів, квітів і передали зібрані кошти на допомогу нашим Збройним Силам. Рішення варте наслідування та поваги! Подарунки випускники вручили лише першачкам рідної школи, для того щоб свято Першого дзвоник для них було ще кращим і яскравішим.
Пролунав Перший дзвоник, і розпочався новий навчальний рік. Нехай він буде успішним і вдалим для кожного учня, не зважаючи ні на які труднощі. Бажаємо всім нам не втрачати оптимізму, вірити у щасливе мирне майбутнє наших розумних і талановитих дітей! Миру і добра усій шкільній родині нашої громади і нашої країни!