Вітаємо гребінківських футболісток – срібних призерок чемпіонату України з футзалу

Гарне місто, Івано-Франківськ, протягом 16-17 березня стало центральною ареною змагань фінальної частини Чемпіонату країни з футзалу серед дівчат 2007-2008 р.н. та молодших. Сперечатися за звання найкращої команди в цій віковій категорії вибороли 8 команд, але з різних причин на фінал не доїхали команди: Ладомир-1 м.Володимир та ДЮСШ Юність м. Чернігів. А отже в фіналі грали 6 команд, які було розбито на дві групи:
Група «А»
1. ДЮСШ-3 м. Івано-Франківськ
2. ДЮСШ м.Гребінка
3.Еліт Демківка
Група «Б»
1. Сістерс м.Одеса
2.КДЮСШ Олімп м. Славутич
3.ДЮСШ-1 м.Хмельницький
В перший день змагань команди зіграли в групах між собою по колу. За регламентом – дві перші команди продовжили боротьбу за нагороди , а «невдахи» розіграли 5-6 місце. Такими «невдахами» стали команди з Хмельницького та Демківки. В підсумку- дівчата з Хмельницького перемогли своїх суперниць і зайняли п’яте місце. В нашій групі ситуація по ходу з виходом до напів фіналу була дуже непередбачувана. Першу гру з господарями ми зіграли 0-0, наступну гру, програючи по ходу матчу 0-2, за дві хвилини до закінчення гри нам вдалося зрівняти рахунок, а отже 2-2. До останньої гри в групі: ДЮСШ-3 – Еліт, ситуація з розподілом місць в групі була не зрозумілою . Лише на останніх хвилинах матчу, коли франківська команда забила гол.1-0. Стало зрозуміло, хто займає яке місце. Отже: Франківськ – перший, ми – другі і Еліт – треті.
В групі «Б»
Славутич не без проблем, але переграв своїх суперників і зайняв першу сходинку турнірної таблиці. За ними розташувалися дівчата з Одеси, потім – з Хмельницького. Наступний день розпочався на півфіналом : Франківськ—Одеса і знову фортуна на боці господарів. Гравчині з ДЮСШ-3 на останніх хвилинах забивають «Сістерс» гол і цим самим виводять свою команду до фіналу. У нас в другому напівфіналі проти дівчат зі Славутича теж не все було гладко: пропускаємо швидкий гол і не можемо ніяк забити. (Перший тайм 0-1). В другому таймі лідерські якості проявила Тарасенко Анастасія, яка забиває два голи, але перемогу втримати нам не вдалось. В підсумку 2-2 і серія пенальті, яку всі 5 наших гравців виконали на відмінно, а суперники одного разу зхибили і ми – в фіналі. Цікавою була гра за 3-4 місце між Славутичем та Одесою , гра була з перемінними успіхами в один та інший бік, але завершилася бойовою нічиєю 3-3. І знову для команди з Київщини (вдруге за день) серія пенальті і знову фортуна була не на їхньому боці і як підсумок – четверте місце (Одеситки- треті). В грі за перше місце ми знову зійшлися з господарями змагань. Шалена підтримка глядачів, настрій суперників все – це створювало додатковий тиск на наших гравців, але на хід гри не надто впливало. Перший тайм 0-0. В другому таймі господаркам турніру вдалося заставити наших гравців зробити декілька помилок і це призвело до двох пропущених голів, які нам так і не вдалося відіграти. В підсумку Івано-Франківськ- перший , а ми – срібні призери чемпіонату України з футзалу з чим і вітаю команду: Тарасенко Анастасію (визнано кращим гравцем чемпіонату), Цеброву Анастасію (кращий гравець команди), Карбань Ольгу, Гуленко Кіра, Гордієнко Аліна, Яненко Аліну, Нечитайло Світлану, Зінченко Марія, Шпурик Ксенія, Бара Єлизавету, Олійник Валерію.