В Гребінківській гімназії ще один клас відремонтовано спільними зусиллями

Дуже символічно, що у День Гідності та свободи відбулася зустріч керівництва громади з батьками учнів 5-А класу у оновленій аудиторії Гребінківської гімназії. Радісно на душі від того, що у той час, коли в нашій країні триває війна, життя перемагає, ми продовжуємо дбати про освіту, відбуваються ремонтні роботи в школах та класах. Перемагає наша віра у найближчу Перемогу, віра в те, що незабаром увесь цей жах закінчиться і діти знову сядуть за парти. Сьома аудиторія, у якій буде навчатися 5-А клас, повністю відремонтована із застосуванням сучасних матеріалів та технологій, і готова у будь – який час зустрічати школярів. Класна кімната повністю оновлена. На стінах поклеєні якісні шпалери та зроблені красиві і витривалі панелі, на підлозі – нове покриття. Більше того, встановлені нові парти та шафи. Усе готове для того, щоб учням тут було зручно і затишно навчатися.


— Вже декілька останніх років ми ремонтуємо класи у школах громади спільно з батьками школярів, – сказав міський голова В.І. Колісніченко, — З міського бюджету ми виділяємо кошти на матеріали та меблі, а батьки своїми силами виконують ремонтні роботи. Для виконання ремонтів ми обираємо найкращі матеріали, щоб ремонт у класних приміщеннях був справді сучасний, радував вчителів та учнів не один рік. Щоб школярам було зручно і приємно навчатися в таких умовах. Завдяки такій нашій ініціативі та налагодженій співпраці вже вдалося відремонтувати більше тридцяти класів. І дуже радісно, що цей процес не зупиняється, навіть, у такий складний час. І ця робота буде продовжена.


Директор Гребінківської гімназії О.П.Отченко та батьки учнів 5-А класу подякували керівництву громади за допомогу у проведенні ремонту у класі. Начальник відділу освіти Л.М.Радченко розповіла, вже давно виникла потреба зробити ремонт саме у цьому приміщенні. Батьки та керівництво школи звернулися до міського голови з проханням допомогти. Але, звичайно ж, не дуже сподівалися, що у такий складний час буде така можливість реалізувати задумане. Спочатку мова йшла просто про ремонтні роботи, а вже згодом було вирішено, що з міського бюджету будуть виділені кошти і на придбання парт та необхідних меблів. Всього на ремонт цього класу витрачено 114 тисяч гривень: безпосередньо на матеріали для ремонту більше 30 тисяч гривень, і 84 тисячі гривень на меблі.
У нашій громаді завжди багато уваги приділялося розвитку галузі освіти. Наші школярі мали значні досягнення у різноманітних конкурсах та олімпіадах. Регулярно міська рада проводила оновлення приміщень та обладнання у школах. Жаль, що через війну наші школярі поки що не можуть навчатися у цих чудових класах. Та ми віримо, що вже скоро настане такий день, коли ми повернемося до мирного життя і учні знову повернуться у класи.