Оновлюємо Стратегію – розвиваємо нашу громаду! (ВІДЕО)

Робоча група продовжує роботу над оновленням Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади. Чергове засідання було присвячене презентації та обговоренню проекту Стратегії та Плану заходів на 2024 – 2026 роки з реалізації Стратегії. Учасники робочої групи обговорили і уточнили перелік проектних ідей.


Секретар міської ради, заступник голови Робочої групи з оновлення Стратегії Людмила Цапенко підкреслила, що до оновленої Стратегії зараз внесено 56 проєктів, які будуть реалізовуватися протягом 3 років. Дані проекти будуть втілюватися у життя за рахунок різних джерел – з місцевого, обласного та державного бюджетів, із залученням коштів інвесторів, міжнародної технічної допомоги. До речі, попередня Стратегія налічувала 102 проекти. На перші три роки було заплановано реалізація 66 проєктів, з них реалізовано протягом 2019 – 2021 років 44 проєкти.


Консультантка проекту Надія Єременко запропонувала учасникам робочої групи коротко розглянути усі подані проекти і обговорити проект Плану заходів на 2024 – 2026 роки з реалізації Стратегії. В ході засідання виникали питання щодо тих чи інших проектів. Розробники давали роз’яснення, відповідали на питання. Як підсумок, усі учасники робочої групи погодилися з тим, що оновлення Стратегія і внесені до неї проекти зачіпають усі сфери життя громади. Втілення їх у життя допоможе розвивати громаду, покращувати благоустрій, умови життя, зробить нашу громаду територією розвитку та успіху.