Нехай ця весна принесе мир і Перемогу!

 

Під час благодійного концерту збирали кошти для придбання автомобіля воїнам, які воюють на Куп’янському напрямку.


У залі міського будинку культури вітали жінок з Міжнародним днем боротьби за права жінок та мир. На початку концертної програми звучали музичні привітання від вихованців та викладачів Гребінківської дитячої школи мистецтв, у виконанні духового оркестру прозвучало кілька музичних композицій. А учасники зразкового хореографічного ансамблю «Забава», керівник Оксана Лісова, подарували глядачам хореографічну композицію «Літай зі мною».
Міжнародний день боротьби за права жінок – це важливе свято, адже воно присвячене підтримці та визнанню досягнень жінок у боротьбі за рівність, права та участь у всіх сферах життя. Цьогоріч в Україні відзначається 140 – річчя українського жіночого руху. Адже українські жінки з давніх – давен були активними учасницями всесвітнього феміністичного руху, відстоювали свої права, мали високі досягнення в усіх галузях. І тепер ці традиції продовжуються.
Прикладом мужності і стійкості, справжнього патріотизму є наші українські захисниці, вони у надскладний час разом з чоловіками боронять нашу Україну. Але сьогодні, коли наша Батьківщина відстоює свою незалежність, у кожного з нас є свій фронт, і у жінки у цій боротьбі не стоять осторонь. Хтось з них – активно волонтерить, хтось пече смачний хліб та пиріжки для військових. Хтось будує барикади та плете маскувальні сітки. Жінки сьогодні здійснюють подвиги, кожного дня, щохвилини, щосекунди, захищаючи Батьківщину, рятуючи життя, керуючи великим бізнесом.
Тож хай цей день нагадає всім про важливість рівних можливостей та повагу до жіночого внеску у суспільство
Голова Гребінківської територіальної громади Віталій Колісніченко привітав жінок громади зі святом – Міжнародним днем боротьби за права жінок, наголосивши на тому, що сьогоднішній захід – благодійний. У залі стояла скринька для збору коштів і усі бажаючі могли долучитися.

Зібрані кошти в сумі 10 тисяч 700 грн передані для захисників, які боронять нашу державу на Куп’янському напрямку.

«У суспільстві високо цінується професіоналізм жінок, здатність навіть у скрутні часи не залишатися осторонь важливих подій суспільного життя, і при цьому дбати про домашній затишок та родинне благополуччя. – сказав зокрема міський голова Віталій Колісніченко, – Дякуємо вам за той величезний внесок у нашу сьогоднішню спільну справу – наближення Перемоги!»
Чудову концертну програму підготували викладачі та вихованці Гребінківської дитячої школи мистецтв, працівники Гребінківського міського будинку культури, аматори художньої самодіяльності громади та гості з Пирятинщини.
Багато звучало слів привітань, подяки та побажань. Усім жінкам сьогодні як ніколи хочеться побажати безпеки,нових можливостей для розвитку та вагомих успіхів у всіх справах, високих професійних досягнень, здійснення заповітних мрій, оптимізму, добра і благополуччя, миру та злагоди!
І так хочеться вірити, що цьогорічна весна принесе мир і Перемогу!