На благодійному ярмарку у Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ст. зібрали 22 тисячі 200 гривень

Фоторепортаж

У актовому залі Кулажинської  школи сьогодні гамірно і урочисто. У цей святковий день тут відбувся вже традиційний благодійний ярмарок.  Школярі, педагоги, працівники школи, батьки та матусі, бабусі та дідусі, односельці та гості благодійного заходу долучилися до такої важливої в наш час справи – зібрали кошти на допомогу нашим землякам захисникам.

Школярі та педагоги підготували патріотичний концерт, юні артисти дуже старалися показати свої таланти і подарувати радість усім учасникам благодійних заходів. Ми усі подякували нашим Збройним силам за можливість проводити такі заходи, а також хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв.

Привітали та подякували за таку активну громадянську позицію учасників благодійних заходів міський голова Віталій Колісніченко, заступник міського голови Леся Радченко, начальник відділу освіти Ольга Кудрик.

— Третій рік іде жорстока кривава війна на території нашої Батьківщини, третій мужні воїни Збройних Сил України боронять нашу землю від ворога, і третій рік ми не припиняємо допомагати хто чим може тут, у тилу, – сказав міський голова Віталій Колісніченко, — Завдяки таким благодійним ярмаркам та концертам у нашій громаді вже вдалося зібрати більше мільйона гривень. Усі ці кошти витрачені на придбання дуже важливих для воїнів на передовій речей. Ми багато разів долучалися до придбання автомобілів на фронт. Купували тепловізори, далекоміри, приціли, бензопили, шини до автомобілів та інше необхідне. Не раз передавали та відвозили воїнам на передову все те необхідне. Допомагати захисникам – наш обов’язок!

А ярмаркові прилавки ламалися від різноманіття солодощів, випічки та традиційних українських вареників. Можна було придбати на ярмарку різні домашні овочі, квіти, вироби рукоділля.

Поярмаркували у Кулажинцях на славу! Вдалося зібрати 22 тисячі 200 гривень. Ці кошти теж будуть витрачені на допомогу нашим землякам, які боронять Батьківщину.