Допомагаємо нашим землякам боронити нашу землю

Війна триває. Сьогодні багато гребінківців боронять рідну землю від лютого ворога. У нашій громаді постійно триває благодійна акція «Разом до Перемоги!». Відбулося багато благодійних заходів – ярмарки, концерти, на яких були зібрані кошти для допомоги нашим захисникам.


Завдяки цим коштам вдалося купити багато необхідного обладнання, військових пристроїв та іншого того, що допомагатиме нашим землякам на полі бою.
— Постійно відчуваємо підтримку своїх земляків, – говорить наш земляк військовослужбовець Андрій Плис, — Нещодавно командир нашої частин, де проходять службу багато наших гребінківців (на Чернігівщині) звернувся по допомогу до голови Гребінківської міської територіальної громади Віталія Колісніченка з проханням надати посильну допомогу в придбані автомобіля.
І наша громада долучилася до такої необхідної справи. Допомога була надана в розмірі 30 тис. грн. Спільними зусиллями вдалося зробити ще одну хорошу справу.
Автомобіль придбано в Норвегії, волонтери пригнали його в Пирятин, де й відбувалася передача. Автомобіль Nissan Navara вже передано у військову частину.
Буде допомагати нашим землякам обороняти нашу рідну землю. Разом – до Перемоги! Слава Україні!