Коли тобі не байдуже, або як працівники Гребінківської дистанції колії провели благодійний ярмарок для допомоги ЗСУ

Війна продовжується, і наші захисники на полі бою потребують нашої підтримки. Особливо це розуміють ті, у кого рідні чи близькі люди зараз обороняють нашу державу. Але все ж дуже приємно, що серед нас більшість таких, котрим не байдуже те, що відбувається в державі.


Хорошим прикладом для наслідування стала ініціатива працівників ВП «Гребінківська дистанція колії», і зокрема, майстра цеху дефектоскопії Станіслава Бурдейка, інженера Олени Онищенко, інженера Ольги Лаштаєвої, провідного економіста Тетяни Липової. Ці люди організували і провели у обідню перерву благодійний ярмарок для збору коштів на допомогу нашим захисникам.
Станіслав Бурдейко приніс з дому сортовий смачний виноград. Кожен, хто донатив, отримував як своєрідну винагороду, невелику грону винограду. А Наталія Владиславівна Плис напекла запашних пиріжків. Анна Ічанська передала на ярмарок букети сухоцвітів. Василь Сдобнов передав великий солодкий кавун, який розігрували в лотереї.

Працівники дистанції з радістю брали участь у цих благодійних заходах, донатили кошти, купували лотереї. Участь у ярмарку взяли навіть діти. Два братики виграли у лотерею смачний домашній кавун!

          
За короткий час було зібрано 7620 грн. Дуже хороший результат! Ці кошти працівники дистанції передали гребінківській волонтерці Наталії Ярославській. Наші земляки, які боронять нашу державу від рашистів, часто звертаються до неї за допомогою. Тож кошти завжди потрібні.
Цей приклад самоорганізації надихає і вкотре доводить, що навіть маленька ініціатива, може мати хороший якісний результат. Просто треба не здаватися, і пам’ятати, що нашим воїнам набагато складніше, ніж нам. «Наближаємо Перемогу разом!» – щоб ці слова не були порожнім звуком, треба брати участь у таких і подібних ініціативах, використовувати будь яку можливість і допомагати нашим захисникам.