Шануймо та оберігаймо свій національний стяг!

Український стяг уособлює наш національний дух та незламність волі. Це символ нашої незалежності, соборності, спільності ідеалів, помислів і справ. Це – совість, жива історична пам’ять та гордість народу.
У День прапора на площі біля Міського будинку культури відбувся чудовий патріотичний захід за участі мешканців громади, керівництва міської ради, вихованців дошкільних закладів, активної молоді, військових і всіх небайдужих громадян.
Міський голова Віталій Колісніченко привітав гребінківців із важливими для нас усіх державними святами – Днем Прапора та Днем Незалежності України та вручив Почесні грамоти від Гребінківської міської ради з нагоди державних свят.
Шануймо та оберігаймо свій національний стяг, прищеплюймо любов і повагу до нього дітям і онукам. Із ним нам іти в майбутнє.
Працівники Міського будинку культури, вихованці та викладачі Гребінківської дитячої школи мистецтв підготували урочисте святкування для того, щоб кожен з нас ще раз пройнявся гордістю за нашу державу, наш рідний край.

Почесне право підняти головний прапор громади було надане випускникам шкіл Євгенії Трубаєвій та Іллі Радченку.
Наш синьо-жовтий стяг став символом незламності та стійкості захисників та усього українського народу. Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність Батьківщини.
Пам’ятайте, що прапор — це не лише відрізок тканини, це втілення наших національних цінностей, тисячолітньої історії, традицій і спільного прагнення до миру та процвітання.
Сердечно вітаємо із Днем Державного Прапора України!
Нехай весь світ побачить, що ми єдина сила і могутня держава!
Хай Господь береже і захищає нас і Україну.
Слава нашому великому народу!