Гурт “BEZ NOT” продовжує благодійний тур

20 липня відбувся благодійний концерт гурту “BEZ NOT” у Майорщині.

У Гребінківській громаді продовжується проведення благодійних заходів для підтримки наших земляків, які зараз боронять Батьківщину від рашистів.  За увесь час існування вокально – інструментального гурту «BEZ NOT” було проведено чимало благодійних концертів. Варто наголосити, що до складу гурту увійшли талановиті музиканти та співаки з Гребінки та різних сіл громади. Керівник гурту Анатолій Син, разом з іншими учасниками гурту підбирає патріотичні пісні у репертуар. Усі учасники гурту та учасники благодійного туру, витрачають багато сил та енергії задля того, щоб допомогти нашим захисникам. Кожен допомагає як може, адже усі ми прагнемо якнайскорішої Перемоги!
20 липня ще один черговий благодійний концерт учасники гурту провели у Майорщині. Протягом кількох годин музиканти та співаки виконували кращі українські пісні та заряджали позитивним настроєм глядачів. Цього разу збір коштів проводили для допомоги земляку Максиму Хрещику. Максим, разом з побратимами, збирає кошти для придбання “комплекту безпечного пересування” (пікап, РЕБ, детектор БПЛА). Після концерту Максим написав у себе на Фейсбук сторінці:
«Щира подяка та вподобайка усім причетним до організації благодійного концерту в моєму рідному Майорщинському сільському будинку культури, а також начальнику відділу культури та туризму Гребінківської міської ради, Ільчуку Олександру Володимировичу та усім його працівникам. Моїм талановитим колегам та друзям з гурту “BEZNOT”, гостям-артистам з села Короваї, працівницям Майорщинського СБК, моїм рідним односельцям та старості сіл Майорщина та Сліпорід-Іванівка.
Від усього підрозділу дякую Вам за підтримку нашого збору на пікап та РЕБ в сумі – 7316 грн. Це – дуже вагомий внесок в нашу безпеку.
Не уявляєте як, надихає та мотивує Ваша допомога!!!»


І дійсно, ми повинні не шкодувати коштів та сил і допомагати фронту, нашим землякам, які стримують навалу загарбників.
Гурт «BEZ NOT» продовжує свій благодійний тур. Наступний концерт відбудеться у Слободо – Петрівці 26 липня.