Героя посмертно нагороджено Орденом “За мужність” ІІІ ступеня

Відповідним Указом Президента України  посмертно нагороджено нашого земляка Олега Цехоню Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Зі словами щирих співчуттів до рідних Героя звернувся перший заступник міського голови Володимир Зінченко. Нагороду отримали дружина та донька Олега.

Мужні воїни нашої держави, ставши на оборону незалежності та суверенітету, віддають найцінніше – своє життя. Смерть наших земляків на війні це тяжка втрата для нашої громади і всієї країни. Цю болючу пам’ять ми будемо берегти завжди, і передавати  її усім наступним поколінням.

Народився Олег Олексійович Цехоня в селі Світанок 22 лютого 1984 року. З 1991 по 2001 рік навчався в Гребінківській ЗОШ № 1. Після закінчення школи навчався в Лазірківському ПТУ №46, де здобув професійно-технічну освіту.

В 2002 році проходив службу в лавах Збройних Сил України. Після проходження військової служби працював в київській охоронній фірмі.

Під час повномасштабного ворожого вторгнення з 17 травня 2022 року Олег став на захист України та воював в складі 58 окремої мотопіхотної бригади військової частини А 4427 на посаді старшого водія.

11 листопада 2022 року у місті Бахмут, Донецькій області, Олег Олексійович Цехоня загинув, захищаючи Україну.

Вічна пам’ять. Вічна слава і вдячність за жертовність в ім’я нашої України…