Шановні передплатники!


Триває передплата газети на наступне півріччя. У зв’язку із здорожчанням вартості послуг друку, значним здорожчанням вартості електроенергії та інших витрат, ми змушені підняти ціну на передплату.

Вартість передплати газети на ІІ півріччя 2024 року – 270 грн.
Газета “Гребінчин край” вже понад 90 років є символом Гребінківщини, Гребінківської громади. Завдяки спільним зусиллям та підтримці міської ради, газета вижила у цих дуже складних умовах. Продовжується випуск паперової версії часопису. Хоча деякі виданні навіть у нашій області не змогли подолати труднощі і вимушені були призупини вихід видання. А наша газета “Гребінчин край” не просто вижила, а в таких дуже складних економічних та безпекових умовах ми шукаємо можливості для розвитку. Так, ми усвідомлюємо і добре розуміємо сучасні тенденції. Зараз людям краще і швидше переглянути новини в Інтернеті, подивитися багато кольорових фото, переглянути кількахвилинне відео. Але ці новини теж повинен хтось збирати, опрацьовувати і публікувати. Ми прагнемо займатися паралельно і видавництвом газети, і виготовленням інтернетконтенту. Зараз колектив редакції веде сайт “Гребінчин край” та Фейсбук сторінку, успішно реалізовуємо інші соціальні проекти. Дякуємо журналістській спільноті і, зокрема, Волинському та Тернопільському прес – клубу за допомогу і підтримку. Ми дуже вдячні Гребінківській міській раді, яка постійно підтримує часопис громади. Ми не втомлюємося дякувати фермерським господарствам: СФГ “Каміла”, СФГ “Україна”, СФГ “Татіана” за те, що вони передплачують газету своїм працівникам та пайовикам.
Дякуємо усім, хто передплачує і купує нашу газету. Ваша підтримка для нас дуже важлива!
Ми щиро віримо у нашу Перемогу! Розуміємо, що зараз дуже непростий час для кожного з нас, тож разом з усіма молимося за мир в Україні.