«Спорт став частиною життя!»- У Гребінківській ДЮСШ відбувся випускний

Вони прославляють наше місто на Всеукраїнських та міжнародних турнірах, демонструють витримку та здібності, які вражають найвимогливіших суддів, а їхній волі до перемоги можуть позаздрити і дорослі спортсмени, – 5 червня відбулася урочиста зустріч з нагоди завершення навчання випускників Гребінківської ДЮСШ.
Талановиті гребінківські юнаки та дівчата протягом кількох років набували в цьому навчально-тренувальному закладі спортивних навичок і вмінь, гартували свій бійцівський характер, рухові та силові навики спортивної майстерності.
Здавалося б радісна подія, але водночас на юних обличчях подекуди проглядався ледь помітний смуток. Пролетіли роки наполегливої праці, старань і переживань. За спиною кожного та кожної з них безліч перемог, і особливо важливі перемоги, перш за все, над собою.
На адресу випускників звучали теплі напутні слова від їхніх наставників, і насамперед, директора Гребінківської ДЮСШ Володимира Жили. Тренерський колектив розповідав про успіхи і досягнення своїх уже вихованців. А юні спортсмени щиро дякували тренерам, своїм турботливим наставникам за життєву та спортивну науку, за мудрі настанови, за постійну підтримку.
У цьому році зі стін Гребінківської дитячо – юнацької школи випускаються 15 вихованців та вихованиць:
Сбітнєва Дар’я, Шпітько Аліна, Кликова Тетяна, Гоч Анна (КУЦЕВОЛ ЗАХАР ВАЛЕРІЙОВИЧ, тренер викладач відділення гандболу);
Гавриленко Дмитро, Недогода Олександр (ЛИНОВИЦЬКА ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА, тренер викладач відділення легкої атлетики);
Куваєв Нікіта, Гуленко Єгор, Радченко Ілля, Кугук Назар, Павлович Ігор, Гаврик Владислав, Тютюнник Ілля (СИМОНЕНКО СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, Тренер викладач відділення футболу);
Цеброва Анастасія ,Тарасенко Анастасія (ЖИЛА ВОЛОДИМИР ЛЕОНІДОВИЧ, тренер викладач відділення футболу, а також доклали свої зусилля до тренування цих дівчат тренери Чернявський Володимир Петрович та Симоненко Сергій Миколайович).

Володимир Леонідович Жила подякував усім тренерам Гребінківської ДЮСШ за добросовісну роботу, відповідальне ставлення до виховання юних спортсменів.
Слова привітання сердечно висловила начальник відділу освіти Гребінківської міської ради Ольга Кудрик: «Ми пишаємось вашими спортивними здобутками, дякуємо вам, вашим батькам та тренерам, бажаємо вам успіхів у подальшому житті та нових спортивних досягнень!». Керівництво громади високо цінує досягнення юних спортсменів, у громаді діє Програма роботи з обдарованою молоддю та виплачується стипендія з бюджету громади спортсменам за високі досягнення в спорті.
Вихованці Гребінківської ДЮСШ – гордість нашого міста. Своїми спортивними досягненнями вони прославляють нашу Гребінківщину далеко за межами області, та навіть України. Можна лише уявляти, яка це нелегка щоденна праця, яка для цього потрібна сила волі та витримка. Спорт назавжди став частиною вашого життя.