У Тополевому висадили алею молодих дерев, а у Світанку з’явився новий парк

Староста Тополівського старостинського округу Володимир Бондар разом з активними односельцями та любителями рідної природи втілили в життя дуже хороший задум. Тепер на в’їзді до Тополевого замість старих аварійних дерев висаджена ціла алея молодих дерев, незабаром піднімуться і зашумлять молоді липи та берізки.

Володимир Іванович запросив односельців долучитися до цієї хорошої справи, а також звернувся за допомогою до директора Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ Ст.№4 Л.С.Кохно. Жителі старостату вдячні усім, хто долучився до цієї важливої справи.


Також староста вдячний фермерському господарству «Нове – 2» та його керівнику Олексію Тараненку за постійну допомогу і підтримку. Цього разу господарство допомогло прибрати гілки після видалення аварійних дерев та підготувати площу під висадження нових насаджень.


Велика подяка і колективу та керівництву ТОВ «ГЯДТ АГРО», і зокрема Гусаку Олексію Миколайовичу за надану допомогу. Господарство підтримує реалізацію хороших справ у старостаті. Цього разу був наданий трактор з бочкою повною води. Окрема подяка І.Й.Пацюкевичу. Хоч і була дощова погода, але для того, щоб дерева, посаджені навесні, прийнялися і радували, їх необхідно рясно поливати.
Учні та працівники Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4 старанно трудилися і допомогли у висадженні 150 деревцят. Саджанці надав Сергій Сотченко.


Завдяки тому, що об’єднали зусилля небайдужі люди вдалося зробити ще одну хорошу справу для розвитку рідного краю. Тепер і на місці пустиря у Світанку закладено новий парк, незабаром піднімуться липи, горобина та берізки. Парк стане справжньою окрасою села.
СФГ «Нове-2» виділило кошти для того, щоб купити смаколики для школярів, які старанно трудилися і допомагали висаджувати дерева.