Окопні свічки для наших захисників

Окопні свічки для наших захисників

 

Учні 9, 10 та 11 класів Слободо-Петрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів організувалися і вирішили виготовляти окопні свічки.

Ініціатори – Таня Река та Ростислав Остапенко. Інші охоче підхопили ідею виготовляти окопні свічки.

– Я відразу підтримала їхню ініціативу, замови-ла парафін,  розповіла нам заступник з виховної роботи Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олена Григорівна Ющенко. — Батьки учнів 11 класу дуже допомогли дітям з підготовкою до роботи. Забезпечили необхідними засобами: баночками, картоном, посудом. Також батько однієї учениці  дістав віск. Працювали у школі дружно і завзято. Виготовили понад три десятки окопних свічок.

Діти на цьому не зупинилися і за підтримки старости села продовжили роботу над виготовленням свічок.

Староста Слободо – Петрівського старостату С.Т.Єфременко розповіла нам, що жителі старостату завжди долучаються до всіх благодійних ініціатив, збирають кошти на допомогу нашим захисникам – землякам, а також долучилися ще до однієї хорошої справи – виготовлення окопних свічок.

— Хочу подякувати кожному жителю за його вклад в наближення світлої Перемоги, за внесений вклад до скриньки допомоги. За зібрані кошти – 2836 гривень – закуплено 25 кг парафіну на суму 2835 гривень. Вже зігрівають наших земляків 68 окопних свічок, ще виготовлено й готові до відправки -35.

Щира вдячність Дяченку Миколі Андрійовичу, Пасічник Ользі Олександрівні, Хоменку Василю Михайловичу, Шулежку Олександру Михайловичу та Новак Василю Петровичу за наданий віск для виготовлення окопних свічок, Котенко Валентині Григорівні за парафін, який привезла від добродіїв з Німеччини, активній молоді села за їх ентузіазм та допомогу.

Виготовлені свічки разом зі смаколиками та іншим необхідним  відправили землякам, які боронять нашу землю від загарбників.

 Саме так, спільним зусиллями, кожен на своєму місці, ми наближаємо Перемогу.