ІДЕАЛЬНА ГЛАЗУР ДЛЯ ПАСКИ: НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ

Як приготувати ідеальну глазур для паски, яка буде смачною, не кришитиметься та гарно виглядатиме?


Білкова глазур на паску

Інгредієнти
• Білок яйця – 1 шт
• Цукрова пудра 230 г
• Лимонний сік – 1ч.л.
Приготування:
1. У глибокій мисці міксером збивай білок, поки не з’явиться піна.
2. Додай половину пудри і лимонний сік та перемішай виделкою.
3. Починай збивати суміш міксером на малій швидкості, поступово додаючи решту пудри.
4. Нанеси глазур на ще гарячі паски та прикрась, як тобі подобається.
Глазур для паски без яєць з лимонним соком
Інгредієнти:
• Цукрова пудра – 160 г
• Лимонний сік – 3 ст.л.
Приготування:
1. Змішай лимонний сік із пудрою та ретельно перемішай до однорідності.
2. Нанеси на холодні паски та прикрась присипкою.

Глазур для паски без яєць на желатині




Глазур зі згущеним молоком


Ще один варіант глазурі, що не липне і не тріскається. Готується вона за лічені хвилини.
Складові:
• 4 столові ложки сухого молока;
• 6 столових ложок згущеного молока;
• 2 чайні ложки лимонного соку.
Приготування:


1. Змішайте сухе молоко, згущене молоко і лимонний сік до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою.
2. Змастіть глазур’ю паски. Вона застигає за кілька годин. Краще залишити її підсихати на всю ніч.

Як приготувати глазур з маршмелоу для паски на воді

 

Зефірки продаються різних кольорів, але для великодньої паски рекомендуємо брати білі. Хоча, якщо хочете приготувати кольорову, то цілком можете купити рожеві, наприклад.

Така помадка набагато красивіша і на пасці буде вигляди дуже ніжно.

 

Що знадобиться:

  • 200 грамів — маршмелоу
  • 2 ст. ложки води

 

Приготування:

Ставимо все в мікрохвильовку. Прогріваємо три рази по 20 секунд, і перемішуємо. Прогріли раз, перемішали, і так три рази.

Нам потрібно щоб «цукерочки» розтанули, а маса була однорідною, без грудочок і шматочків. Перемішуємо ложечкою, але якщо зефіру ви помістите більше, то зручніше перемішувати заглибним блендером. В результаті виходить така помадка.

 

Наносимо глазур

Найзручніше опустити в помадку верх паски, і прокрутити її. Ця помадка не стікає, швидко застигає, тому, коли ви нанесли її, відразу ж прикрашайте.

Колір залежатиме від кольору вибраного зефіру, можна брати салатовий, блакитний, рожевий, білий.