Засоби захисту для Гребінківської пожежно-рятувальної частини

22 серпня начальник Головного управління ДСНС України в Полтавській області Володимир Салогуб з робочим візитом відвідав місто Лубни.
Головний рятувальник Полтавщини привітав підлеглий особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів з прийдешніми державними святами та вручив кращим співробітникам відомчі відзнаки. Гребінківську громаду представляв О.М.Коркішко – начальник 21 ДПРЧ 3ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області. Олег Миколайович розповів, що лубенським вогнеборцям було вручене спеціальне обладнання та засоби захисту особового складу, які допоможуть ефективніше виконувати завдання за призначенням. Гребінківським рятувальникам передали засоби захисту для особового складу.
“Надзвичайники гарнізону гідно долають виклики воєнного часу. Завдяки підтримці та тісному співробітництву з міжнародними партнерами та волонтерськими, благодійними організаціями триває осучаснення матеріально-технічного забезпечення підрозділів області. Хочу подякувати кожному рятувальнику за службу в такий важкий для України час”, – наголосив Володимир Салогуб.