Олексій Устенко: «Приємно бачити Європу в Україні!»

Сьогодні відбулося урочисте відкриття мультифункціонального спортивного майданчика з поліуретановим покриттям у Гребінці.

Цей шлях був довгим і непростим, але спільними зусиллями та завдячуючи нашим мужнім захисникам, які тримають оборону, вдалося завершити цю хорошу справу і тепер усі гребінківці, які полюбляють спорт і обирають здоровий спосіб життя, матимуть іще одну спортивну арену для тренувань, змагань та занять спортом.
Всі роботи з будівництва основи та облаштування каучукового двошарового покриття було виконано за кошти бюджету Гребінківської громади за сприяння народного депутата України Олексій Устенко.
Учні Гребінківської гімназії та Опорного закладу ЗОШ І-ІІІ ст. №4 будуть займатися на сучасному майданчику на уроках фізичної культури, а у вечірній час та вихідні – всі охочі до зайняття ігровими видами спорту (волейбол, великий теніс, а з весни 2024 року ще й баскетбол).

 


— Вітаю усіх гребінківців з такою визначною подією у спортивному житті нашої громади, — сказав міський голова Віталій Колісніченко під час урочистого відкриття майданчика, — Дякуємо ЗСУ за мирне небо та можливість покращувати життя мешканців нашої громади. У надскладний час довелося нам завершувати розпочату ще до повномасштабного вторгнення справу – добудовувати цей мултифункціональний майданчик. Наші захисники боронять кордони нашої держави, борються за наше мирне майбутнє. А ми, тут у тилу, повинні подбати про підростаюче покоління, щоб вони обирали здоровий спосіб життя, щоб виростали патріотами нашої держави та нашої громади.


Цю урочисту подію з нами розділили народний депутат України, голова Полтавської обласної організації партії «Слуга народу» Олексій Устенко та голова Лубенської військової адміністрації Сергій Сіряченко.
А народний депутат України Олексій Устенко розпочав свій виступ такими словами: « Приємно бачити Європу в Україні!»
З нагоди відкриття майданчика відбувся волейбольний турнір між збірними командами міської ради, освітян та залізничників. Заслужену перемогу у турнірі здобула команда залізничників.