Гороскоп з 18 по 24 липня

 

ОВЕН (21.03-20.04). Ви цілком можете витратити більшу частину наявних коштів на подарунки близьким людям. Влаштуйте свято для всієї родини. Гарний час для налагодження втрачених зв’язків, які вам стануть у пригоді в найближчому майбутньому. Не забувайте про друзів і далеких родичів. Сприятливий день – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Імпульсивні вчинки можуть виявитися необачними. Вам будуть заважати емоції, тому бажано ніяких рішень не приймати і відкласти всі серйозні розмови на потім. Багато чого буде залежати від вашого настрою. У вихідні ймовірна зустріч з людиною, яка змусить вас розкрити творчі таланти. Сприятливий день – п’ятниця.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06). Краще триматися подалі від авантюрних історій, не довіряти першим зустрічним. Можна запланувати конструктивну розмову з керівництвом, щоб розповісти про свої ідеї. У вихідні несподівані гості здивують вас та принесуть чимало радості. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – п’ятниця.

РАК (22.06-23.07). Багато чого буде прямо залежати від ступеня докладених вами зусиль. Можлива зустріч, що змінить ваші плани на найближче майбутнє. Імовірна критика з боку керівництва і колег. Не ідеалізуйте людей, які вас оточують. Сприятливий день – вівторок,.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ваші творчі ідеї багатьом здадуться цікавими. Ви з легкістю пройдете кастинг або співбесіду. Заглядаючи у своє минуле, ви можете відчути легкий смуток, але не варто переживати, нинішні дні не такі вже й безнадійні, скоро все налагодиться. Сприятливий день – середа, несприятливий день – четвер.

ДІВА (24.08-23.09). Не чекайте занадто багато. Тоді більше шансів, що тиждень зробить вам несподіваний сюрприз і вразить своїми приємними моментами. Спробуйте приділити більше часу особистому життю. Може надійти цікава інформація, до якої необхідно уважно прислухатися, щоб не випустити з уваги важливі деталі. Сприятливий день – понеділок,.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Бажано не намагатися починати щось нове. Від вас будуть потрібні рішучість, вміння миттєво включатися в ситуацію, впевненість у власних силах. Ділові відносини багато в чому будуть залежати від вашої витримки та дипломатичності. Поринаючи в роботу, не забувайте про дітей, тому що їм не завжди вдається самостійно вирішувати проблеми. Сприятливий день – четвер.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Намагайтеся не занадто хизуватися своїми досягненнями, бувають моменти, коли саме скромність стає прикрасою. Чим більше альтруїзму і підтримки ви проявите стосовно оточуючих, тим позитивнішими будуть зміни у вашому житті. Виникнуть нові проекти і плани. Сприятливий день – вівторок.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви можете отримати багато чого, якщо не будете хапатися відразу за кілька справ. Намагайтеся не звертати уваги на дрібні неприємності, зосередитися на найголовнішому. На роботі вам доведеться розрахову-вати тільки на свої сили, втім, ви досягнете успіху і без сторонньої допомоги. Сприятливий день – четвер.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Навіть якщо ви дуже зайняті, не варто жертвувати спілкуванням з близькими людьми. Нові знайомства гарно послужать вам згодом. Не варто активно проявляти ініціативу, почекайте, поки вас попросять і покличуть і тоді вже розкрийтеся у всьому своєму блиску. Сприятливий день – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Виниклі обставини можуть зажадати від вас тверезості розуму і зухвалості думок. Вас захопить відповідальна і цікава робота, навіть якщо вона зажадає особливої напруги та витрати сил. Може з’явитися багато ідей з приводу розвитку бізнесу і реалізації задуманих планів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – четвер.

РИБИ (20.02-20.03). Імовірні перепади настрою, які стомлять тих, хто буде перебувати поруч з вами. Однак це в майбутньому, а поки вам будуть раді усюди. Будинок буде радувати вас своїм затишком і комфортом. У вихідні вирушайте в романтичну подорож. Сприятливий день – середа.