Астрологічний прогноз з З 25 по 31 липня

ОВЕН (21.03-20.04). Потрiбно дiлитися досвiдом i знаннями, повертайте борги та завершуйте рiшення особистих проблем. В усiх справах проявляйте обачнiсть i шляхетнiсть. Ви зможете повною мiрою задiяти всi зв’язки. Вашi старання на роботi принесуть велику вiддачу, а iнiцiатива не залишиться непомiченою. Сприятливий день – вiвторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Якщо вам вдасться пересилити лiнь i впоратися з поганим настроєм, розумiння того, що вашу роботу за вас однаково нiхто не зробить, буде не бiльш нiж одним зi стимулiв до роботи. Будьте впевненi: ваша працьовитiсть не пропаде дарма. Навпаки, керівництво його оцiнить у повнiй мiрi. Сприятливий день – середа.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06). Є шанс, що удача посмiхнеться вам, також можливий i закономiрний злiт у кар’єрi. Не вiдволiкайтеся, робiть свою справу – i надайте iншим займатися своїми питаннями. Зараз необхiдно працювати на найближче майбутнє. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

РАК (22.06-23.07). Початок тижня досить оптимiстичний. Бiльше часу придiляйте близьким людям. Намагайтеся стримувати свої емоцiї та зберiгати внутрішню рiвновагу, тодi ви швидко владнаєте поточні питання i дрiбні справи. Вихiднi краще провести вдома. Сприятливий день – понедiлок.

ЛЕВ (24.07-23.08). Можливо, ви просунетеся по кар’єрних сходах. Хтось вам сильно нашкодить, порушивши всi вашi плани. Намагайтеся не мститися: адже уже наприкiнцi тижня ви можете домогтися прихильностi керівництва i розширити сферу своєї дiяльностi. Вихiднi пройдуть у напруженiй боротьбi з побутовими проблемами. Сприятливий день – четвер.

ДIВА (24.08-23.09). Вам пiд силу вирiшити не тiльки свої завдання, але й деякi проблеми оточуючих. Завзятiсть у досягненнi мети приведе до гарних наслiдкiв. Тримайте пiд контролем свої почуття, не давайте виходу агресiї. Вихiднi проведiть у вузькому колi друзiв. Сприятливий день – понедiлок, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Чим би ви не займалися, не забувайте про друзiв – вони, можливо, потребують не тiльки вашої уваги, але цiлком конкретної допомоги. Не варто робити щось через силу – однаково не вийде. Краще й не братися, якщо займатися чимось жахливо не хочеться. Сприятливими будуть вiвторок i субота, невдалим днем може виявитися п’ятниця.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Бажано обмежити зайву активнiсть. Метушня може послужити погану службу й негативно позначиться на вашому авторитетi. Якщо ви не впевненi у своїх дiях, краще не поспiшайте: ця передбачливiсть дозволить уникнути багатьох проблем надалi. Не пiддавайтеся на провокацiї. У вихiднi веселiться вiд душi. Сприятливий день – четвер.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Намагайтеся нiкуди не спiзнюватися, виконувати свої обiцянки та не говорити зайвого. Не пiддавайтеся спокусi критикувати колег. Не упустiть перспективнi угоди. Вашi конструктивнi пропозицiї керівництво оцiнить достойно. У вихiднi можуть вiдбутися приємнi змiни у вiдносинах iз близькими людьми. Сприятливий день – четвер.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Можлива досить неприємна ситуацiя на роботi, яка поставить вас у скрутне становище. Бажано не сперечатися i не конфлiктувати з керівництвом. Наприкiнцi тижня фортуна особливо буде прихильна до просування по кар’єрних сходах. Сприятливий день – п’ятниця.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Смiливо можете розширювати сферу свого впливу в будь-якій цiкавiй вам областi. Але уникайте робити те, чого вам робити категорично не хочеться. Не слiд надто турбуватися через подiї, що вiдбуваються, все складеться добре. У вихiднi є ймовiрнiсть несподiваних подiй. Сприятливий день – вiвторок, несприятливий – середа.

РИБИ (20.02-20.03). Ви поступово вирiшите практично всi справи, що нагромадилися. Всi сюрпризи, приємнi й не дуже, будуть в основному пов’язанi з роботою. Вам необхiдно заспокоїтися i зосередитися на найважливiшому. Особливу увагу треба придiлити дiтям. У вихiднi постарайтеся уникати емоцiйних сплескiв. Сприятливий день – понедiлок.