Пісочне печиво без яєць

Інгредієнти:
борошно – 200 г;
цукор – 100 г;
мед – 40 г;
сіль – 1/4 ч. л.;
олія – 45 г;
вода – 50 г;
сода – 0,5 ч. л.
кориця – за смаком.

Як приготувати:
З’єднати цукор, воду та мед. Поставити на середній вогонь та підігріти до появи густої піни. У гарячу суміш додати сіль, соду та перемішати.
Додати олію і половину просіяного борошна з корицею. Замісити тісто лопаткою. Всипати решту борошна та замісити тісто руками.
Притрусити борошном і тонко розкатати. Вирізати печиво.
Викласти на застелене деко на відстані.
Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 7 хвилин.