Благодійний концерт «Незламні та сильні» у Короваївському старостаті

Вчора , 21 серпня, у Короваях відбувся благодійний ярмарок та концерт вокально – інструментального гурту ВЕZNOT “Незламніі та сильні”. На ярмарку було «де розгулятися» малечі, адже багато яток пропонували іграшки, канцтовари, дитячі ігри, значки та наліпки. Народні майстрині з Гребінки дивували селян красивими вив’язаними спицями та гачком  виробами з ниток, з бісеру. Були і цукрові півники. А от вже скільки смачненьких тістечок, тортиків, пиріжків та вареників, біляшів та кексів  пропонували вправні господині! На вогнищі готувався козацький куліш, дивуючи всіх смачним ароматом.

 Староста Короваївського старостинського округу Сергій Кокозій звернувся до односельців та пояснив, що благодійні заходи у громаді не приурочені до Днів села, а проводяться з метою збору коштів для потреб Збройних Сил України.  Сергій Михайлович подякував всім, хто взяв участь у ярмарку та організації благодійного заходу. Незважаючи на те, що в селі відключили світло, концерт вокально-інструментального гурту відбувся. І всі пісні у виконанні дуетів, тріо, квартетів та ансамблю короваївці зустрічали бурхливими оплесками. Ведуча концерту Наталія Назарко розповідала про талановитих учасників гурту ВЕZNOT та про їх творчий доробок.

На благодійному заході в Короваях було зібрано 22 тисячі 78 гривень. Сергій Михайлович сказав: «Дякую всім, хто кидав гроші до скриньки, і тим, хто нічого не поклав для ЗСУ. Подяка артистам вокально – інструментального гурту ВЕZNOT та особисто Анатолію Панасовичу Сину за чудовий концерт! Ми раді вас бачити у нашому селі!»