Намазка з кабачків і плавленого сирка

Смачна намазка – закуска на хліб!

Інгредієнти:
• Кабачки — 500-550 гр.
• Цибуля -100 г.
• Морква -100 г.
• Сіль — 1 ч. л.
• Перець — за смаком.
• Пучок кропу.
• Часник -1 зубчик.
• Плавлений сирок — 2 шт (по 85г).
Приготування:
1. Отже, подрібнюємо цибулю, відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією і обсмажуємо до прозорості, інформує Ukr.Media.
2. Сюди ж натираємо моркву на дрібній тертці, всипаємо сіль, перець, перемішуємо і обсмажуємо пару хвилин при середній температурі.
3. Далі нарізаємо маленьким кубиком кабачки, відправляємо в сковороду, перемішуємо і готуємо дві хвилинки. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо овочі 10-12 хвилин, час від часу помішуючи.
4. Кришку знімаємо, всипаємо сіль, продавлюємо через прес часник, і готуємо ще хвилинку.
5. Потім даємо овочам трохи охолонути і відправляємо їх в стаціонарний блендер, сюди ж кладемо, розрізаний на шматочки плавлений сирок і подрібнену зелень кропу. Перебиваємо все до однорідної консистенції.
6. Ось така ароматна і смачна намазка у мене вийшла. Дуже поєднується з підсмаженим хлібцем. Смачного!