Наш земляк і захисник Максим Хрещик оголосив збір на пікап та РЕБ для свого підрозділу

Допоможемо нашим воїнам придбати авто та систему РЕБ!

Ви можете допомогти нам вижити!” – написав у своєму пості Максим Хрещик з великою надією, що земляки та друзі не підведуть і підтримають.

Багато хто з гребінківців добре знає Максима Хрещика як надзвичайно талановитого музиканта. Він довгий час працював у Майорщинському сільському будинку культури, і щиро віримо, що після служби в лавах ЗСУ він повернеться і продовжить свою творчу кар’єру. Сам Максим родом з Києва, середню освіту отримав у 281 школі на Борщагівці. Родина хлопця мешкала в одному будинку з відомими акторами Театру на Подолі – сім’єю Бойко. Максим потоваришував з Валентином , ця дружба триває і досі, незважаючи на відстань та обставини. Ще у юному віці те знайомство зіграло визначальну роль у творчому розвитку Максима. Де , як не в театрі, можна відчути всю багатогранність людської природи, відкрити в собі і в людях незнанні досі таланти! На такий шлях став і Максим Хрещик. Навчився грати на гітарі, співати. Першим акордам навчила мама, Наталія Іванівна. А далі – друзі, брати по творчості, музиканти, актори. Немає межі удосконалення. Так склалося життя, що доля завела Максима до мальовничої Майорщини. Онук доглядав бабусю Галину Григорівну, а по її смерті залишився мешкати у цьому будинку. Хлопцю до снаги життя на селі , не лякало його і 40 соток городу. Розповідав нам, що приємно спостерігати, як посіяне зерно дає сходи. Кілька років він очолював творчий колектив Майорщинського будинку культури, а також організовував та об’єднував навколо різноманітних творчих ідей усіх талановитих мешканців старостату. Дуже багато творчих планів вдалося реалізувати, але більшість з них зупинила війна.

Максим Хрещик не раз чудово виконував романс Євгена Гребінки “Очі чорнії” українською мовою


Зараз Максим Хрещик разом із побратимами боронить нашу землю від клятих орків. Нашим захисникам дуже потрібна наша допомога і підтримка. Адже це наша спільна визвольна війна. Ми повинні підтримувати наших мужніх воїнів, не шкодувати грошей для придбання речей, які рятують життя воїнів. Адже їм на фронті набагато складніше, ніж нам. Ця війна визначає майбутнє нашої Батьківщини і кожного з нас. Тож, шановні земляки! Не будьмо байдужими, не залишаємося осторонь. Зараз не час скаржитися на когось, а зараз варто об’єднати зусилля, і допомогти хто скільки може. Адже завдячуючи нашим воїнам ми можемо працювати і заробляти кошти, а значить можемо донатити.

«Дорогі мої рідні, друзі та знайомі, вкотре прошу вас підтримати наш збір на пікап та РЕБ(антидронову систему). – звертається до земляків та друзів Максим — Сума 250 000грн. Так, нещодавно саме Ви допомогли закрити наш збір на авто та генератор (40000грн). Генератор працює на відмінно на благо підрозділу в скрутні моменти відімкнення світла, але нажаль наш ВАЗ2109 підходить лише для поїздок по посилки, воду, продукти, тобто по побутовим питанням. Коли ми перекочували до Донецької області, то зрозуміли що, швидко та безпечно дістатися до позиції та повернутися цілими та неушкодженими, нам допоможе лише надійний позашляховик, бригада не забезпечує нас майже нічим, окрім води та їжі та ще деякими прибамбасами, про які я не можу писати в голос(така ситуація у 80% бригад),..тож ми знову звертаємося до українського суспільства, до Вас за допомогою. Хто скільки зможе, кожна гривня важлива! Прошу поширити цей пост та ознайомити з ним ваших знайомих волонтерів. Трохи соромно, але виходу нема, ворог використовує велику кількість різноманітної зброї для ударів по нашим позиціям і тільки Ви можете допомогти нам вижити. Дякую, обіймаю усіх без виключення, ваш БАС, ой Максим))) Слава Україні!!!

5168 7456 1457 4157

Давайте проявимо свою вдячність воїнам через донати. І будемо щиро вірити і молитися, щоб усі захисники повернулися додому живі і неушкоджені. А Максим Хрещик ще не раз заспіває нам легендарні “Очі чорні” українською мовою!