Пізнавальна подорож у козацьке село Овсюки

Канікули у школярів розпочалися з цікавих і пізнавальних екскурсій. Одна справа – вивчати історію по підручниках, а зовсім інша – побачити предмети побуту тієї пори, побувати у сільському краєзнавчому музей, побачити вишивки та послухати розповіді про село, в якому колись жили козаки.

Закінчився ще один навчальний рік. Вивчивши козацький період на українських землях, учні тепер уже 9-А класу Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів 4 відправились стежками рідного краю, а саме в козацьке село Овсюки.
Біля входу в школу екскурсантів гарно зустріли учні та вчителі місцевої школи. Дізналися багато про історію села, брали участь у вікторинах, відвідали всі навчальні авдиторії, грали в «малюк-бол» .
Відвідали місцевий краєзнавчий музей. Школярам дозволили доторкнутися руками до експонатів. Зробили фото та відпочили.
На завершення навчальної екскурсії нас чекали смачні варенички з черешнями та медом.
Учасники екскурсії дякують директору школи Теслімовій Ніні Іванівні та педагогічному колективу за цікаві розповіді та зустріч, за гостинність. Ніна Іванівна, керівник закладу, запросила знову в гості в новому навчальному році. 
Учні 9-А класу, вчитель історії Бондаренко Н.В., класний керівник Фойт С.М. дуже вдячні та безмежно задоволені. Шануємо батьків, що сприяли організації екскурсії. Низький уклін ЗСУ за можливість її проведення!