Змагання на Кубок мера відбулися у День захисту дітей

У Гребінківській громаді відбулися спортивні змагання за Кубок міського голови серед учнів закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради у 2023-2024 навчальному році.


Святкові спортивні змагання відбувалися одразу з кількох видів спорту, тож свою спортивну майстерність і уміння могли проявити багато школярів.
А молодші учні брали участь у Веселих стартах, які проводилися на території спорткомплексу. Хлопчики та дівчатка проявили свою спритність, спортивний азарт та майстерність і боролися за перемогу. Вболівальники теж старалися підтримувати своїх друзів та подружок. І усі разом отримали море позитивних емоцій та гарного настрою.
Волейболісти змагалися за перемогу на мультифункціональному майданчику на території Гребінківської гімназії та на волейбольному майданчику Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4. Спортивна боротьба на турнірі була відчайдушною. Команди продемонстрували згуртованість, справжній спортивний азарт і бажання перемогти. Та все ж Кубок мера і медалі переможців отримали волейболісти з Кулажинець, ІІ місце – Гребінківська гімназія, на ІІІ місці- волейболісти з Майорщини.
Баскетбольна частина турніру теж була видовищною, юні спортсмени показали велику жагу до перемоги, старалися використати усі свої вміння, але перемогу святкує сьогодні команда Гребінківської гімназії, на ІІ місці – команді Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4, а на ІІІ місці – команда Короваївської гімназії.
На іншій спортивні локації – майданчику зі штучним покриттям, змагалися за перемогу шкільні футбольні команди. Це були видовищні змагання, адже діти з жагою виборювали перемогу. Прийшло багато вболівальників: батьки, родини, друзі, однокласники спортсменів. Підтримка завжди дуже важлива, і у спорті теж. Тож на цьогорічному турнірі за Кубок мера з футболу перемогу святкують учасники команди Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4, на ІІ місці- команда Гребінківської гімназії, на ІІІ – команда Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ст.
Яскраво та весело відбувалася урочиста частину та нагородження переможців. Перш ніж отримати нагороди, юні спортсмени, разом із дорослими провели святкову веселу руханку. Свої яскраві виступи подарували присутнім і учасники хореографічних колективів «Максимум» та «Забава».
Дітвору громади привітав міський голова Віталій Колісніченко та побажав мирного неба, успіхів у всіх справах, міцного здоров’я, побільше радісних подій у житті і усього найкращого.
«Дорогі діти, ви – уже переможці у своєму житті, з того самого моменту, як вибрали спорт, ступили на свої спортивні майданчики. — говорив Віталій Колісніченко, –Адже здоровий спосіб життя – це запорука успіху у багатьох справах. Ніколи не здавайтеся, і не пасуйте перед труднощами. Удачі вам у всіх справах, гарного настрою і мирного неба над головою!»
Юні любителі спорту та веселих ігор дуже вдячні організаторам таких чудових святкових заходів для дітей – працівникам відділу освіти та відділу культури, а також підприємцям – кафе «Допіо» та магазину «Фора» за солодкі подарунки. Після завершення змагань та Веселих стартів усі діти отримали морозиво у подарунок.
Сьогоднішній спортивний суботній ранок, котрий об’єднав любителів весело і з користю проводити час, вселяє нам віру у незламність нації, віру у майбутнє нашої держави. Кожна команда була варта перемоги. Віриться, що у кожного юного спортсмена його найголовніша перемога у житті ще попереду!