16 жовтня, відзначається Всесвітній день хліба.Учні Рудківської гімназії долучилися до відзначення цього свята і прийняли участь у майстер – класі. Готувати власноруч пухкі булочки взялися учні 5 -9 класів.
Валентина Григорівна Ічанська повідала секрети вдалого тіста, розповіла про способи ліплення булочок. Кухар Кіріяк Юлія Вікторівна, допомагала розподілити тісто по порціях. Шевченко Олена Володимирівна ділилась способами формування булочок. Хлопці і дівчата з неабияким завзяттям чаклували над тістом. Дехто вперше, хтось вже дещо вмів, хтось уважно спостерігав і вправно повторював…..Робота кипіла….. Булочки вироблені, підходять…Вже пахощі розходяться по всій гімназії.
Випічка вдалася на славу! А рецепт дуже простий! Приготувати власноруч пухкі булочки геть не складно! Варто лише приготувати усі необхідні продукти і додати трішечки терпіння. Ну і, звісно ж, любові, ваша випічка вийде смачною! ЛАСУВАЛИ ВСІ!!!