У Опорному закладі під час свята Останнього дзвоника збирали кошти на ЗСУ

Ось і закінчився ще один непростий для всіх нас навчальний рік. З постійними повітряними тривогами, з найпростішим укриттям, з підбиттям підсумків і плануванням майбутнього. Та попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2023-2024 навчальний рік, сьогодні свято, свято Останнього дзвоника! Для багатьох з вас цей дзвоник сповіщає про початок літніх канікул. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися сил перед початком нового навчального року.
Для випускників це справді останній шкільний дзвоник. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Вирушаючи у самостійне доросле життя, бажаємо вам, щоб цей шлях був щасливим, безхмарним і мирним. Віримо, що ви реалізуєте здобуті знання, побудуєте власну успішну долю, будете справжніми патріотами своєї країни!
— Адміністрація школи щиро вдячна педагогам і батькам! Ви вклали у своїх дітей і вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. – говорить директор Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст..№4 Лариса Кохно, –Доказом цього є те, що учні 11-х класів напередодні останнього дзвоника ініціювали збір коштів і передали ЗСУ 10 тисяч гривень.
Одинадцятикласників підтримав Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4 разом з філіями: Гребінківська ЗОШ І-ІІст.№1 та Гребінківська ЗОШ І-ІІст.№2. Разом зібрали більше 20 тисяч гривень, на які куплено планшети для дронів та карти пам’яті.
На святі Останнього дзвоника учні, батьки, трудовий колектив та гості Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІст.№4 зібрали 17тисяч 644 грн. Кошти перераховані захисникам, з яких на 11тисяч 893грн закуплено товару для ремонту броньованої техніки.
Попри такі складні обставини, Останній дзвоник залишається важливою подією для учнів, вчителів та батьків, символізуючи завершення ще одного навчального року й дає надію на мирне і спокійне літо.