Нехай здійсняться всі ваші мрії, дорогі випускники, під мирним небом України!

Відбувся випускний бал у Опорному закладі Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Цього року 52 випускники і випускниці закінчили школу. Троє з них: Дар’я Сбітнєва, Денис Колотюк та Євгенія Трубаєва – нагороджені медалями за високі успіхи у навчанні.
Урочисту педраду, присвячену завершенню навчання одинадцятикласників Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст№4, яка відбувалася в залі Міського будинку культури, провели директорка Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст№4 Лариса Кохно та заступниця директорки з навчально – виховної роботи Тетяна Фаєнко.Лунав державний Гімн, присутні вшанували Хвилиною Мовчання загиблих за свободу і незалежність, не раз накочувалися непрохані сльози на очі…
Але свято випускного – це про життя, яке завжди перемагає! Війна торкнулася кожного, так чи інакше, вона зруйнувала багато доль та забирає багато життів. І сьогоднішні випускники добре розуміють важливість благодійної допомоги та підтримки захисників. Тож вони беруть активну участь у багатьох благодійних заходах. Одинадцятикласники Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4 напередодні останнього дзвоника передали ЗСУ 10 тисяч гривень на придбання планшетів для дронів. Взяли активну участь у зборі коштів для ЗСУ під час свята Останнього дзвоника (зібрано17 тисяч 644 грн.). Одинадцятикласники та їхні батьки на придбання планшетів для дронів передали ще 5 тисяч гривень.
Випускників привітали їхні перші вчительки – Валентина Андріївна Литвиненко та Тетяна Федорівна Хатенко. Зі словами вдячності, щемливого хвилювання та щирих привітань до випускників звернулися і класні керівниці – Тетяна Іванівна Клименко та Тетяна Миколаївна Богуш. Мами випускників привітали своїх дітей та їхніх однокласників із цим важливим життєвим святом та щиро подякували педагогам та усім працівникам школи за увагу та постійну підтримку. Привітала випускників та побажала здійснення найзаповітніших мрій під мирним небом України начальник відділу освіти Гребінківської міської ради Ольга Кудрик.
Випускники та випускниці, в свою чергу, дякували педагогам, батькам наставникам – усім, хто усі ці роки підтримував
Багато років батьки та педагоги вкладали у своїх вихованців знання та уміння, як у золоту скарбницю. Тепер прийшов час скористатися цим надбанням – вибрати свій життєвий шлях. Залишайтеся завжди людьми і ніколи не здавайтеся. Бажаємо вам, дорогі випускники, здійснення найзаповітніших мрій під мирним небом України!