Сортувати сміття тепер зможуть в Тополевому, Почаївці та Олександрівці

194 баки для сортування сміття безкоштовно отримала Гребінківська громада від німецьких партнерів в рамках співпраці.

Поступово баки для сортування встановлюються по вулицях міста та у селах нашої громади. Днями майданчики для сортування з’явилися в Тополевому, Світанку, Почаївці, Олександрівці, Павлівщині та у Гребінці по вулицях Злагоди, Шевченка, Шмідта, Городищенська, Історична, Польова та інших.

Гребінківська міська рада закликає всіх сортувати відходи, адже перероблення та повторне використання сировини економить цінні ресурси та сприяє зменшенню кількості токсинів на звалищах. Це необхідний для всіх захід, який не потребує, ані фінансів, ані дозволів, ані додаткових витрат. Проте приносить величезну користь. Гребінківці не сплачують за вивезення відсортованих відходів, ці роботи виконує спільне підприємтсо «Екосервіс 2022», який працює в Пирятині.

Шановні мешканці громади, викидайте у баки для сортування сміття лише ті відходи, які зазначені, викидайти лише завчасно сортовані відходи. Не створюйте стихійні сміттєзвалища поряд з майданчиками, викидаючи залишки будівельних матеріалів, рослинні рештки (гілки, листя, траву) та інше.

Пам’ятайте, майбутнє нашої громади, країни та навіть планети залежить від кожного з нас. Не будьте байдужими!