Щоб дерева не заважали автотранспорту та пішоходам

Працівники Гребінківського ККП виконують багато різних робіт по благоустрою. Косять траву,прибирають стихійні смітники, обрізають дерева. Стосовно смітників – два місяці проводився у нашій громаді період для наведення порядку і благоустрою. Але схоже на те, що цього часу, не вистачило. Тож, не дивлячись на попередження, деякі мешканці міста продовжують приносити сміття до доріг. Хоча, згідно даних Гребінківського ККП все менше залишається тих мешканців, які уклали договори про вивезення сміття із приватного сектора.
Бригада з благоустрою в ці дні працює на вулицях у північній частині міста. Впритул до доріг та пішохідних доріжок посаджено багато дерев. І за останні роки вони дуже порозросталися. Тож прийшов час зробити обрізку. Бо вже і пішоходам складно пройти, і машинам непросто проїхати.
— Дерева порозросталися так, що навіть спецтранспорту важко проїхати, – каже Ганна Шкиря, бригадир Гребінківського ККП, — ми намагаємося зрізати лише ті гілки, які вже прямо над дорогою або над пішохідною доріжкою. Пиляємо і оперативно забираємо на переробку.
Працівники комунгоспу обрізають частини гілок, які саме заважають. Спиляні гілки забирають для подальшої переробки. Такі санітарні обрізки будуть проведені цим літом по всіх вулицях.
Ми інколи не помічаємо, що посаджені нами вишні, горіхи або інші якісь насадження заважають або навіть гірше – створюють небезпеку на дорозі. Тож варто слідкувати за цим, не чекати поки це зроблять комунальники. Їм і так вистачає роботи!