Міжнародний день молоді – це чудова нагода об’єднати громаду навколо активних та добрих справ!

Сьогодні, 12 серпня, Міжнародний день молоді та День молоді в Україні. Цього року у нашій громаді провели одразу декілька цікавих заходів, спрямованих на залучення молоді та підтримку Збройних сил України.
Програма святкування була наповнена різними заходами:
Велопробіг “Молодь об’єднує громаду” об’єднав учасників різного віку, які проїхали мальовничими вулицями міста. Велопробіг – це не лише можливість активно провести час, але й нагода продемонструвати єдність та підтримку громади у важливий для країни момент.
Після велопробігу учасників та гостей свята очікував яскравий концерт за участю вокально-інструментального гурту ” BEZNOT” та молодих талантів. Всі глядачі мали чудову можливість насолодитися живою музикою та підтримати молодих артистів.
Для любителів активного відпочинку було проведено майстер-клас з фітнесу ZUMBA від танцювальної студії “МАКСИМУМ”. Це динамічне заняття об’єднує елементи танцю та аеробіки, що дозволяє весело провести час та зарядитися енергією. Що і зробили всі охочі і бажаючі, це було неймовірно!
Ввечері відбувся перегляд фільму “ТІЛЬКИ ЖИВИ” просто неба. Глядачі змогли насолодитися кінопоказом у незвичайній атмосфері та відчути глибокі емоції, які подарувало це кіно.
Усі заходи були проведені в рамках святкування Міжнародного дня молоді і вони мали одну спільну мету – збір коштів для Збройних сил України, сьогодні на підтримку земляків – захисників було зібрано 6 240 грн.