Для класів НУШ громади закуплено мультимедійне обладнання

Завдяки співфінансуванню з обласним бюджетом вдалося придбати комплекти мультифункціонального обладнання, ноутбуки, проектори та інше для 5-6 класів НУШ громади.


Це дасть змогу збільшити кількість навчальних кабінетів, забезпечених мультимедійною технікою. Більшість комплектів та обладнання уже доставлено безпосередньо у заклади освіти, решта – надійде ближчим часом.

Це дуже важливе оновлення навчальних засобів, – говорить начальник відділу освіти Гребінківької міської ради Ольга Кудрик, – Десять інтерактивних дошок вдалося придбати для закладів освіти громади. Інноваційні мультимедійні або аудіовізуальні засоби для навчання в школах  перетворюють навчальний процес на більш цікаве та продуктивне заняття. Учні з великою зацікавленістю сприймають матеріал і більш охоче прагнуть взяти участь у навчальному процесі, що дозволяє більш ефективно закріплювати або демонструвати отримані знання.
Одним із головних елементів сучасного підходу до освіти є інтерактивні засоби навчання, які виконують безліч корисних та незамінних функцій. Інтерактивні дошки дозволяють з легкістю включати цілий клас у процес навчання, що сприяє збільшенню мотивації учнів та кращому сприйняттю предмета. За допомогою такої технології можна переглядати та редагувати інформацію, створювати нові об’єкти, демонструвати свою презентацію.

Нове, сучасне обладнання для покращення освітнього процесу у класах НУШ отримали усі заклади освіти громади.

Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст №4 разом із філіями отримали теж кілька комплектів сучасного обладнання.