Благодійний концерт та ярмарок «Де згода у сімействі»

У залі Міського будинку культури відбувся заключний концерт виконавців і творчих колективів Гребінківської міської територіальної громади, що проходить в рамках обласного огляду – конкурсу народної творчості «Де згода в сімействі», присвячений 255 –ій річниці від дня народження класика української літератури Івана Петровича Котляревського.

У цей нелегкий для кожного українця час, працівники культури роблять усе для того, щоб культура розвивалася, була живою та сучасною. І всі ми завдячуємо сьогодні нашим мужнім захисникам, що можемо проводити благодійні заходи говорити і співати рідною мовою. Майже усі культурно – мистецькі заходи в громаді – благодійні, і це підтверджує те, що ми українці – талановиті, згуртовані у своїх думках та помислах, що ми – непереможні. Під час цих благодійних заходів, за участі аматорів мистецтва, працівників культури та інших соціальних закладів громади вже вдалося зібрати близько півтора мільйона гривень, які були витрачені для допомоги нашим землякам на фронті.

І сьогоднішній великий яскравий захід вкотре підтверджує, що є в нашому спільному домі згода в сімействі, а ще – непохитна віра у наших захисників. І, як у театралізованій постановці Овсюківських школярів, нехай наші захисники повернуться у рідні домівки живими і неушкодженими. Наша самобутня культура – то наш цінний скарб, ми бережемо його і передаємо від покоління до покоління, як і любов до рідної землі!

 

\\\