Інгредієнти:
гарбуз – 350 г
фініки – 100 г
кокосова стружка – 40 г
шоколад – 100 г
Приготування:
1. Гарбуз очистити від шкірки та насіння, порізати невеликими шматками. Запекти у духовці до м`якості.
2. Фініки тим часом очистити від кісточок.
3. Готовий гарбуз разом з фініками збити у блендері до однорідності.
4. До отриманої маси додати кокосову стружку та ще раз збити до однорідності.
5. З отриманої маси сформувати невеличкі цукерки. Поставити їх в холодильник на деякий час, щоб стабілізувались.
6. Тим часом темний шоколад розтопити на водяній бані чи в мікрохвильовці.
7. Розтопленим шоколадом полити цукерки та залишити, щоб застигли.