Консервація на зиму. І ще один цікавий рецепт.
Нам потрібно:
Склянка 250 мл.
2 кг огірків (корнішончиків),
0,5 кг шампіньйонів бажано маленькі,
7-8 шт болгарського перцю різного кольору,
3-4 шт цибулі.
Маринад:
3 склянки цукру,
3 склянки води,
1,5 склянки оцту.
Приготування:
Гриби, якщо великі порізати, а маленькі цілі. Перець порізати на 4-6 частин, цибулю порізати півкільцями.
Готуємо солений розчин:
10 склянок води,
1 склянка солі.
Все добре перемішати, щоб розчинилась сіль. Овочі замочити в соленій воді на 2 години періодично помішуючи. Через 2 години зливаємо воду. На дно банки кладемо петрушку, кріп і заповнюємо банки салатом. Заливаємо гарячим маринадом і стерилізуємо 0,5л банку 10хв., а 1л банку 15 хв.
Смачного!