Гостра овочева заправка

Гостра овочева заправка

  • Морква – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 кг
  • Перець солодкий – 1 кг
  • Кабачки – 1 кг
  • Помідори – 500 гр
  • Часник – 1 головка
  • Перець чилі – 1 стручок
  • Сіль кам’яна – 35 гр
  • Цукор – 50 гр
  • Яблучний оцет – 30 гр
  • Рослинна олія – 50 гр
  • Паприка – 3 ч. л
  • Коріандр, гірчиця, кмин


Приготування:
Моркву, цибулю, перець і кабачки очистити, промити, нарізати кубиками і викласти в чашу блендера. Туди ж додати часник і перець чилі, потім подрібнити овочі. У сотейник вилити рослинне масло, висипати цукор, сіль і паприку. Додати всі спеції, потім підігріти на маленькому вогні. З’єднати овочеву суміш з приправами, додати оцет, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 45 хвилин. Викласти заправку в стерилізовані банки, остудити, потім прибрати в прохолодне місце.